Зима пішла, можна видихнути. Тепер у свої володіння вступає весна. І саме тому експерти вже склали місячний посівний календар городника-садівника на березень 2020 року на кожен день.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських видань.

Посівний календар, фото: floristics.info
Посівний календар, фото: floristics.info

Експерти визначили сприятливі і несприятливі дні для посадки та вирощування рослин вдома і в саду. Садівники вирішили нагадати, що в березні сіють на розсаду насіння більшості культур, вирощуваних у середній смузі розсадним способом. У березні вже можна сіяти на розсаду більшість квіткових і овочевих рослин — прибуває сонячний день, а значить, до кінця місяця можна буде обходитися без підсвічування.

При виборі зручної дати посіву зверніть увагу на опис виробника і порахуйте кількість днів: від посіву до висадки у відкритий грунт, від посіву до висадки в опалювальну теплицю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, календар городника, які сорти полуниці краще садити навесні.

Як повідомляв Знай.uа кісточки цих плодів можна перетворити на екзотичний сад, варто спробувати.

Знай.uа писав, що з овочів посіяти раніше, цінні поради українським господиням.