Цей день дуже спокійний і тихий, сьогодні мудрість зможе здобути перемогу над вашими емоціями і почуттями, а значить, ви зможете заспокоїтися, варто провести день на самоті і в любові до світу. Будь-які ваші молитви будуть почуті 5 березня. Однак ви можете стати занадто емоційними і образливими. Тобто мудрість буде перемагати, але і для цієї перемоги доведеться багато чому навчитися і добре постаратися. Не піддавайтеся злості і образі. Якщо посваритеся в цей день, то не скоро помиритеся.

Місячний календар, фото:  pixabay
Місячний календар, фото: pixabay

Вважається, що в цей місячний день краще не робити щось значне. Всі важливі справи повинні трохи почекати вас. А ви займайтеся тільки несерйозною роботою. На переговори погоджуйтеся тільки тоді, коли знаєте опонента, як облупленого. В роботі доведеться проявити більшу твердість і витримку, а також не завадить і чесність. Вам потрібно буде залагодити важку ситуацію в компромісну бік. Для будь-яких фінансових питань і торгівлі день дуже погано підійде. Навіть судові процеси по можливості відкладіть.

Гороскоп на березень

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Якщо вас турбують якісь хвороби, то їм потрібно приділити більше уваги і займіться водними процедурами. Також добре сісти на дієту або почати дотримуватися посту. Пийте більше води і соків. А навантаження на серце по максимуму зменшіть. У відносинах постарайтеся робити більше добра ближнім. Можете навіть зробити пожертвування або зайнятися благодійністю. А снам у цей день ви можете спокійно довіряти, вони всі будуть віщими і вплинуть на ваше життя великий вплив.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua у Чернівцях вже є перший хворий коронавірусом. Сусіди прийшли видворяти його дружину з дому і зібралися на мітинг протесту під її будинком. Такого Середньовіччя ви давно не бачили.

Також Знай.ua писав, українцям обіцяли індексацію пенсій, але її знову переносять. Громадяни вже почали рахувати, скільки доведеться втратити грошей через перенесення. Ось таке осучаснення в Україні.

Нагадаємо, українським вчителям в кінці коду підкинуть солідний подарунок в розмірі 20 тисяч гривень. Але не всім перепаде, доведеться для цього бути молодим і не мати великий стаж роботи.