Нещодавно лисий сфінкс Джердан зі Швейцарії було визнано найпохмурішим і найзлішим котом у соцмережі Instagram. Однак власниця 6-річного кота запевняє, що він дуже добрий, любить спати і обійматися. Іноді люди бояться Джердана, але він такий же волелюбний, як будь-який інший котик.

Ця тварина не тільки не має шерсті, але і покрита зморшками від голови до лапок. Унікальна зовнішність Джердана призвела до того, що люди порівнюють його з прибульцем, гусінню, мозком або навіть пельменем.

"Коли я побачила його вперше, він одразу ж завоював моє серце. Його рожева шкіра зморшкувата, красива як персик і його бірюзові очі - я закохалася! У нього з першого дня було багато зморшок. Джердан - дуже активний кіт і він багато розмовляє різними тонами, коли голодний, коли грає або пеститься і засинає. Він як дитина і у нього чарівний характер", - поділилася 47-річна Сандра Філіппі.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами жінки, люди "трохи лякаються" спочатку, але потім закохуються в нього, коли дізнаються, який він насправді грайливий.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Арнольд Шварценеггер опублікував цікаве відео, в якому прийшов на роботу разом зі своїми улюбленими тваринами.

Як повідомляв портал Знай.uа, в американському місті Матаван в притулок для тварини привезли собаку хаскі. Власник відмовився від тварини через незвичайний зовнішній вигляд.

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Волочкова моторошно познущалася зі своєї кішки на телешоу.