У 55-річного англійця Ентоні Ніла, жителя Канви-Айленда (острів Канви, графство Ессекс, Англія) прямо з двору почали пропадати пляшки з молоком, які йому доставляв молочник. Перший раз він думав, що це якесь непорозуміння, а далі це перетворилося в систему. Як виявилося, молоко крала лисиця, розповів "потерпілий" порталу Rai77

Переглядаючи записи з камери зовнішнього спостереження, британець побачив, що лисиця, яка мешкає в місцевому лісі, як мінімум двічі позбавляла його молока, тягаючи пляшки прямо з порога.

Що вона робить з ними потім і як їй вдається самостійно впоратися з кришкою на банку - залишається загадкою. Але якщо вона щораз повертається за своєю здобиччю, то все ж поласувати молоком їй вдається.

Втім, Ентоні Ніл подбав про те, щоб крадіжки припинилися.

«Мені довелося домовитися з молочником, і він почав доставляти мені свіже молоко трохи пізніше, щоб я міг встигнути його забрати", - сміється чоловік. Лисиці, до речі, він з тих пір став залишати мисочку з молоком.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Арнольд Шварценеггер опублікував цікаве відео, в якому прийшов на роботу разом зі своїми улюбленими тваринами.