У цього дня надзвичайно темна і важка енергетика, вона дуже потужна, може провокувати людей на насильство і агресію і головне для вас – не піддаватися дивним ідеям. Також не вплутуйтеся в авантюри, не піддавайтеся звабам, не вплутуйтеся в бійки та конфлікти. Приборкайте своє почуття і не бездельничайте. Навколо люди дуже взвинченны, але вам не можна піддаватися цьому настрою. Постарайтеся зберегти душевний спокій і уникайте натовпів людей.

Місячний календар, фото:  pixabay
Місячний календар, фото: pixabay

Це також суперечливий день для фінансів, тому що можна вирішити прості запитання, але не вийти прийняти серйозні рішення. Для роботи він дуже невдалий, так що ідеально буде, якщо день пройде без будь-яких пригод. На переговори навіть не збирайтеся, вони не принесуть результату, але можуть зіпсувати те, чого ви домагалися довгий час. Вас також можуть перевірити на стабільність і стійкість. Доводьте до кінця все, що ви вважаєте за потрібне. Мертвий вантаж не залишайте.

Гороскоп на березень

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Бажано уникати сексу, так як він погано вплине на здоров'я. Також у багатьох людей послабиться імунітет, хвороба може тривати дуже довго. Особливу увагу приділіть хребту. Проведіть зміцнюючі процедури. Не стрижіть нігті і не йдіть на операцію. Також виключите м'ясну їжу, але можна пити молоко. У цей день багато будуть в стресі, тому у відносинах будь-якого типу люди можуть проявити заздрість, ревнощі і образу.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua в Україні вже почали намагатися нажитися на людях з допомогою коронавіруса. Українцям впарюють несправжні ліки від цього захворювання, в цьому безсовісному жаху взяв участь дуже популярний телеканал.

Також Знай.ua писав, в той час, коли в Україні і в світі закликають не перебувати у місцях скупчення людей, в банках черги. Відповідь на питання з кого вони складаються – банальне. Це саме група ризику. Ніякі вмовляння і застереження на них не впливають.

Нагадаємо, під час анексії Криму діяли злагоджено не тільки російські спецслужби. Доклали руку і священики РПЦ. Хоча діяли вони в своїй галузі, але дуже підло маніпулювали людською совістю і релігійністю