Пандемія коронавіруса в Україні і світі може піти на спад вже цього літа, а карантин у нас завершиться через три тижні. Такий прогноз зробили екстрасенси і астрологи. Так, в ефірі програми "Ранок з Україною" на каналі "Україна" екстрасенс Дмитро Дульський розклала карти таро на те, що відбувається зараз і пов'язане з коронавірусом.

"Перша карта – місяць. Не найпозитивніша, чимало країн бояться пандемії. Друга карта – імператриця. По суті, вона досить позитивна, багато держав правильно працюють у напрямку боротьби з вірусом. Третя – карта хвороби: все одно для багатьох людей ця епідемія закінчиться не кращим чином. Карта говорить про те, що можливі жертви", - розповів екстрасенс.

Також він зазначив, що, хоча коронавірус і не обійде Україну, наша країна впорається з ним швидше за інших, принаймні так кажуть карти. На думку екстрасенса, українцям допоможе впорається з хворобою хороша генетика. "Від трьох тижнів до місяця ситуація зміниться. Вже через три тижні карантин або скасують, або послаблять", - зазначає Дульський.

Коронавірус, фото - Getty Images
Коронавірус, фото - Getty Images

Астрологи вважають, що все це відбувається не просто так, і вони вже давно передбачали, що 2020 рік буде нелегким для людства. Це пов'язують з тим, що в нашому космосі відбувається епохальне з'єднання планет: Сатурн, Юпітер і Плутон цілий рік будуть перебувати в знаку Козерога. Астролог Людмила Халанський каже, що ситуація, що склалася, – обмеження, неможливість вийти за рамки, розв'язувати якісь питання, просуватися далі. Однак вона додає, що все налагодиться вже через кілька місяців. "Якщо ми хочемо вберегтися, то зараз наше завдання – дуже чітко виконувати всі приписи, правила, закони і регламенти", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Коронавірус, фото - Getty Images
Коронавірус, фото - Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Франції депутата вразив коронавірус, ледве дихає.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.