Ні для кого не секрет, що корейці дуже люблять каву, в містах по всій країні безліч кав'ярень, де жителі так люблять проводити дозвілля. Кавові заклади працюють в Кореї круглий рік і постійно переповнені місцевими жителями і туристами – за хороший напій вони не скупляться платити, пише zen.yandex. Однак, карантин змусив корейців сидіти вдома, а вже там вони знайшли спосіб насолоджуватися відмінним кави. Саме в цей час і зросла популярність особливої кави, яка в Кореї називається "дальгона". Виявилося, що і вдома він виходить не гірше, ніж у кав'ярнях, і потрібний для його приготування всього 4 інгредієнти – цукор, вода, кава і молоко.

Інгредієнти для приготування головної частини дальгона-кава – вода, кава і цукор використовуються в співвідношенні 1:1:1. Їх необхідно перемішати міксером або перемішати близько 400 разів. Коли суміш загусне, її потрібно перекласти ложкою в чашку, наповнену молоком. Також можете спробувати взяти більше молока, ніж кавової суміші, адже якщо їх буде однакова кількість, то кава вийде дуже міцним. Ще одна порада – молоко можна використовувати не тільки коров'яче, а і вівсяне або будь-який інший замінник звичного молока. Також корейці кладуть у дальгона-кава кубики льоду, холодний напій теж виходить смачним.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" розповідав про найкрасивіших дружин українських депутатів.

Також портал "Знай.ua" писав, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.