В одному з океанаріумів Голд-Косту (Австралія) відобразили на відео прогулянку морського лева на прізвисько Біррі-молодший. Працівники закладу показали йому порожні від відвідувачів зали і інших морських мешканців. Кумедний ролик з'явився у соцмережі Instagram.

На кадрах можна помітити, як Біррі-молодший разом з працівницею йдуть коридорами океанаріуму і разом заходять до зали. Жінка показала морському леву місцевих риб, розповідаючи про них.

До речі, морській тварині стало настільки цікаво, що вона забирається за огорожу і роздивляється риб зблизька. Біррі-молодший навіть намагається щось сказати друзям та привітатися з ними.

В океанаріумі запевнили, що ця прогулянка для морського лева не стане останньою. Також у майбутньому планується провести подібні "екскурсії" й іншим мешканцям.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, співробітники океанаріуму в Чикаго пустили на територію двох маленьких пінгвінів. Відео розчулило всі соціальні мережі. На ролику зображено момент, як двоє пташенят неспішно прогулюються пустельними коридорами океанаріуму.

Як повідомляв портал Знай.uа, пінгвіни заполонили невеликий острів в Антарктиді.

Також портал Знай.uа писав, що дослідники наткнулися на останки короля Антарктиди.