Об'їздити та пізнати весь світ практично нереально — настільки він великий та багатогранний. Однак сучасний кінематограф дає можливість кожному, не виходячи зі свого дому, насолодитися всіма радощами подорожей. Кіно — це чудовий спосіб познайомитися з різними країнами, головне — правильно підібрати фільм.

Вікі Крістіна Барселона — Іспанія

Дивовижна Барселона стала такою ж головною героїнею цього фільму, як Вікі і Крістіна. Фільм розповідає про любовний чотирикутник не з містом, але на його чудовому тлі.

Північ в Парижі — Франція

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У фільмі — романтика головного міста закоханих і чари, завдяки яким збуваються найзаповітніші мрії. Глядач побачить два різних міста — сучасне і Париж двадцятих років минулого століття. Поети, митці та люди, назавжди змінили світову культуру.

Кон-Тіки — Океан

Історичний фільм розповідає про унікальну експедицію Тура Хейєрдала, який влаштував її, щоб довести, що предками полінезійців могло бути корінне населення Південної Америки. Він зі своїми соратниками переплив Тихий океан на плотику, що складається з дев'яти колод і прямокутного вітрила.

Найсамотніша планета — Грузія

Романтичною Грузією подорожують закохані мандрівники Алекс і Ніка. Це драма і трилер, але його сцена — гори Грузії від яких перехоплює подих і паморочиться в голові.

Сім років у Тибеті — Тибет

Фільм знятий за мотивами автобіографії австрійського альпініста. Він поїхав на сходження, був полонений на початку Другої світової і зміг зрештою втекти в Тибет, де став учнем Далай-лами.

Сафарі — Африка

Це чудова документалка про континент сповнений загадок. Глядач познайомиться з різноманітною фауною і географією Африки.

Звуки Бразилії — Бразилія

Ще одна документалка у цій добірці. Режисер Міка Каурисмакі взяв ручну камеру і вирушив у подорож. Це фільм про яскраву культуру і традиції країни. З танцями, парадами, але не тільки в столиці, а в усіх її куточках.

Токійська наречена — Японія

Двадцятирічна бельгійка Амелі, яка завжди мріяла бути японкою, відправляється в країну своєї мрії. Прилетівши в Токіо, вона дає оголошення про те, що дає уроки французької. Її знаходить хлопець на ім'я Ринрі, і незабаром їхні уроки перетворюються в екскурсії по Токіо з його особливою культурою.

Тур де Шанс — Франція

За день до відкриття знаменитої велогонки за її маршрутом відправляється невдаха, який втратив дружину і роботу. З цього вийшло дещо цікаве!

Моє велике грецьке літо — Греція

Екскурсія по континентальній частині Греції з відвідуванням всіх головних туристичних місць. Фільм подано у вигляді романтичної комедії.

Про коней і людей — Ісландія

Це п'ять невеликих, але пов'язаних між собою новел. Безкраї ісландські луки, коні та їхні господарі. Фільм вражає в першу чергу красою.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чому необхідно пити воду до їжі, хитрощі організму, яких ніхто не чекав. Лікарі радять пити воду за пів години до прийому їжі

Як повідомляв портал "Знай.ua", знижує вагу, підтримує норму вітаміну С і не тільки — чудодійні властивості води з лимоном. Дієтологи рекомендують з ранку натщесерце випивати склянку чистої води з лимонним соком

Також "Знай.ua" писав, відеоблогер, вчитель чи програміст - де українцям знайти роботу під час карантину