Дієтологи рекомендують з ранку натщесерце випивати склянку чистої води з лимонним соком. Оскільки лише 200 мілілітрів цього напою творять справжні дива. Завдяки лимонній воді покращується травлення, тим самим допомагаючи боротися із зайвою вагою. А також людина отримує добову дозу аскорбінової кислоти.

Однак це ще не все! Медики розповіли, чому кожному потрібно дотримуватися питного режиму і вранці випивати мінімум один стакан води з соком лимона. По-перше, лимонна вода покращує роботу печінки. В ранкові години склянку води з лимоном допоможе заповнити нестачу електролітів, які покращують скорочення м'язів і допомагають тілу включитися в роботу.

Лимон, скріншот: YouTube
Лимон, скріншот: YouTube

Один стакан лимонного соку поповнює добовий запас вітаміну С в організмі. Крім того, лимон покращує стан шкіри, а також вважається важливим компонентом для утворення колагену. Вживання води з лимоном вранці допомагає позбутися почуття голоду. В лимоні містяться пектинові волокна, що сприяє зниженню ваги.

Крім того, воду з лимонним соком потрібно вживати для зміцнення імунної системи, ослабленої стресами. Лимонний сік наситить організм антиоксидантами, які знижують ризик розвитку серцево-судинних захворювань, інсульту і діабету. Більш того, антиоксиданти вважаються ідеальним засобом для профілактики онкології.

Вода, скріншот: YouTube
Вода, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, бабуся вас похвалить точно — рецепт ідеальних сирників на всю родину. Простий рецепт приготування сирників від Євгена Клопотенка

Як повідомляв портал "Знай.ua", улюблений смаколик дітей, який сподобається і дорослим — приготування лінивих вареників з сиру. Ліниві вареники готуються швидко і не потребують особливих інгредієнтів

Також "Знай.ua" писав, смачніше, ніж у McDonald’s і жодної шкоди для фігури — готуємо корисну картоплю фрі без олії. Страви з картоплі не залишають байдужими нікого.