Ми недооцінюємо важливість кисню для нашої планети, і для кожного з нас. Тому більшість людей не переживають щодо екології та стану навколишнього середовища. Однак уявімо, що з Землі зник весь кисень, до останнього атома. Ненадовго, всього на 5 секунд. Це ж так мало, подумаєте ви? Однак наслідки будуть катастрофічними.
Як тільки з планети зникне кисень, зменшиться гравітація планети. Отже, вона не зможе утримувати Місяць. Місяць віддалиться від своєї орбіти на тисячі кілометрів. І якщо кисень відновиться на Землі через 5 секунд, природний супутник нашої планети на орбіту вже не повернеться.

планета Земля, фото Pxhere
планета Земля, фото Pxhere


Аналогічним чином зменшиться і тяжіння по відношенню до Сонця. Через це Земля почне обертатися значно швидше, і наблизиться до головної зірки планет нашої системи. Наслідки будуть катастрофічними. Температура на планеті збільшиться на десятки градусів відразу.
Води на планеті не буде. Вона випарується, оскільки миттєво перетвориться на водень. Аналогічно на Землі не виживе жодна істота. Якщо кисень випарується з наших тканин, ми відразу ж перестанемо існувати, і якщо він повернеться через 5 секунд, живі організми це вже не врятує. Тому будьте уважні до навколишнього світу, і цінуйте те, що маєте.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вихід головного конкурента електро пікапа від Tesla знову перенесли. Компанія Rivian хотіла скласти конкуренцію Tesla CyberTruck, але тепер вихід їх версії електрокара переноситься на 2021 рік. Свої ж автомобілі користувачі зможуть отримає тільки в 2021 році.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.иа компанія SEAT займеться виробництвом апаратів ШВЛ для критично хворих. Правда, поки що апарати відправляють в клініки Італії. За заявами виробника, компанія хоче виробляти до 300 одиниць ШВЛ.