Бувала у вас потреба дізнатися щось у людини, але соромно питати, чи страшно? Якщо так, то ці поради саме для вас. Давно доведено: хочеш зрозуміти когось - попроси його малювати.

При цьому, зовсім не важливо що саме це буде. Висновки можна зробити навіть за кольорами і обраними мимоволі пунктирними лініями. Пам'ятайте улюблені методи Шерлока Холмса? Дедукція дуже тісно пов'язана з психологією.

Прийоми Шерлока, як "прочитати" людину по малюнку

Бенедикт Камбербетч
Бенедикт Камбербетч

Багато хвилястих ліній, кола, спіралі. Малюнок характеризує вас, як незалежну людину, яку не хвилює думка оточуючих. Ви в першу чергу думаєте про своє благополуччя, а чужі проблеми не сильно вас турбують.

Квіти, сонце або святкові гірлянди. Психологія по малюнку людини вказує, що люди, які зображують на папері радість, життя відчувають стрес, всіма силами бажаючи скоріше виплутатися з ситуації, що склалася. Спробуйте подарувати більше теплоти рідним людям, і вони відповідатимуть вам тим же.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

захід сонця, фото Pxhere
захід сонця, фото Pxhere

Переплетення прямих ліній, решітки. Зараз не найкращий період у житті. Багато проблем, що вимагають рішучих дій, а ви відчуваєте себе «звіром у клітці», тривожно намагаючись знайти вихід з пастки.

Цифри. Ви повністю поглинуті матеріальними питаннями. Будуєте бізнес-ідеї, думаєте, як знайти більш високооплачувану роботу.

Цифри, Фото з сайту Unicrafts
Цифри, Фото з сайту Unicrafts

Серця. Любов та позитивні емоції переповнюють вашу душу, але ви чомусь приховуєте це. Поділіться з світом свій радістю, посміхніться і будьте щасливі по-справжньому.

Серце з солоного тіста
Серце з солоного тіста, sunmag.me

Що малюнок говорить про людину, якщо зображені геометричні фігури. Природжений лідер, який знає, як привернути удачу на свою сторону. Чим гостріше кути фігури, тим більше лідерські якості переважають. Таку людину практично не реально обдурити.

Хрести. Вони символізують почуття провини. Можливо, вам соромно за свій вчинок, ви хочете все виправити, вибачитися, але поки не зважилися.

Трава, дерева. Малюнок відображає стан вашої душі на даний момент. Якщо зображено дерево з численними листями та плодами, то в даний момент ви щасливі. Якщо ж дерево з одними лише голими гілками, то можливо зараз ви переживаєте депресію.

Обіймання дерев, скріншот: YouTube
Обіймання дерев, скріншот: YouTube

Очі є одним з найпоширеніших символів в малюванні. Очі - дзеркало душі людини і якщо ви їх часто малюєте, це означає, що ви відчуваєте, що люди стежать за вами і судять ваші дії, вриваються в ваш особистий простір. Ви — людина потайлива і недовірлива.

око
око

Але слід також брати до уваги які це очі: якщо вони великі, широко розкриті, то людина, яка їх малює цілком комунікабельна, а якщо ж вони закриті або плачуть, то можна припустити, що автор малюнка відчуває смуток або відстороненість.

Нагадаємо, у мережі показали спустошені міста з висоти пташиного польоту.

Як повідомляв Знай.uа, археологи розкопали братську могилу стародавньої нечисті.

Також Знай.uа писав, що оприлюднено список найбільш ревнивих знаків Зодіаку.