У Сполучених Штатах Америки відбулася вельми цікава ситуація. Так, пасажир авіарейсу Лос-Анджелес - Окленд виявився єдиним. Чоловік не упустив момент і змусив бортпровідниць танцювати з ним для відео в TikTok.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

Журналісти пишуть, що мандрівник Сет Томас купив квиток на літак авіакомпанії Southwest у день вильоту і дізнався про те, що летітиме один, коли піднімався на борт. Тоді пасажир вирішив використати цю можливість і попросив стюардес взяти участь у челенджі #ComeAroundMe разом з ним.

На ролику, який Томас розмістив в TikTok, бортпровідниці синхронно рухаються під пісню Джастіна Бібера Come Around Me. Чоловік зазначив, що екіпаж був вкрай доброзичливий з ним під час польоту.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Вони зробили цю подорож незабутньою для мене", — поділився Томас.

Також відомо, що рейс Southwest з Лос-Анджелеса до Окленду зазвичай виконується на літаку Boeing 737-700, який розрахований на 149 місць. У середньому переліт триває півтори години.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірки серіалу "Друзі" зробили фанам безвідмовну пропозицію – "Станьте нашими гостями".

Як повідомляв Знай.uа залізний Роналду забув про футбол і перетворився у фітнес-тренера з дивною зачіскою, фото.

Знай.uа писав, Бузова і Лоліта станцювали під пісню Потапа – фанати в подиві від вчинку співачки.