Випадковості не випадкові, а якась непримітна річ, яка потрапила у ваші руки, може стати квитком в безбідне життя. Видання businessinsider.sg повідомляє про 12 випадках, коли люди знаходили такі речі, які принесли їм багатство. Може, зараз саме час і вам перевірити свій горище або підвал?

Якір рибака зачепився за величезну перлину, яка коштує 100 млн доларів

Рибалка пірнув під воду, щоб розібратися з якорем, і виявив, що він зачепився за величезного молюска з 34-кілограмової перлиною всередині. Багато років чоловік зберігав свою знахідку як талісман, адже її вартість сягає 100 мільйонів доларів. Ця перлина вважається найбільшою натуральної перлиною в світі.

Перлина, фото - Tourism Office/EPA
Перлина, фото - Tourism Office/EPA

В 2015 році двоє чоловіків знайшли в старому сараї у Франції кілька безгоспних класичних автомобілів

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Ці автомобілі колись належали людині по імені Роджер Бэйллон, схоже, забув про своє багатство. А адже коштують такі машинки 18 мільйонів доларів.

Автомобілі, фото - SourceArtcurial
Автомобілі, фото - SourceArtcurial

У 1970 році жінка купила керамічну тарілку за 100 доларів, а пізніше дізналася, що та створена самим Пікассо

Через кілька десятиліть жінка заради цікавості віднесла свою 100-доларову тарілку на телешоу Antiques Roadshow. І вже там з'ясувалося, що посуд була зроблена в майстерні "Мадура" і не ким-небудь, а самим Пабло Пікассо в 1955 році. Справжня вартість цієї тарілки становить 10 тисяч доларів.

Тарілка, фото - PBS/YouTube
Тарілка, фото - PBS/YouTube

14-річний Джессі Джеймс на фотографії, купленої за 10 доларів (вона коштує 2 мільйони доларів)

Кілька років тому чоловік на ім'я Джастін Уайтінг придбав в інтернеті за 10 доларів фото, на якому, як він думав, був відображений хтось, дуже схожий на Джессі Джеймса — легендарного американського злочинця (про нього навіть фільм є з Бредом Піттом). Покупець незабаром відніс картку до експерта, який підтвердив, що це дійсно Джеймс у віці близько 14 років. А цей знімок може коштувати близько 2 млн доларів.

Джастін Уайтінг, фото - TV/YouTube
Джастін Уайтінг, фото - TV/YouTube

У 80-х роках жінка купила перстень за 13 доларів і 30 років тому дізналася, що воно коштує понад 800 тисяч

Купуючи це колечко, жінка була впевнена, що в ньому підроблений діамант. За нього вона віддала всього 13 доларів і носила його майже кожен день протягом 30 років. Однак, у 2017 році жінка дізналася, що діамант у її кільці самий справжній, у 26 карат. Як же здивувалася і вона, і ювелір. Спочатку кільце коштувало близько 400 тисяч доларів, але на аукціоні воно було продано за 847 667 доларів.

Кільце з діамантом, скрін з відео в YouTube
Кільце з діамантом, скрін з відео в YouTube

У жінки з Чикаго випадково виявилася сумка з місячним грунтом вартістю 1,8 мільйона доларів

В 2016 році жінка з Чикаго купила на аукціоні НАСА сумку з місячним грунтом, узятим Нілом Армстронгом і Базз Олдрін. Віддала вона за цю сумку всього 995 доларів. Через рік вона продала її назад за 1,8 мільйона доларів.

На місяці, фото - NASA
На місяці, фото - NASA

Працівник супермаркету прибирав складське приміщення і знайшов старі кросівки Майкла Джордана

Співробітник Capitol Court Mall в Мілуокі Ларрі Эйв прибирав склад в супермаркеті, який повинні були знести, і знайшов у смітнику кросівки. Взуття була підписала знаменитим спортсменом. Містер Эйв впізнав її, бо сам був великим прихильником баскетболу. Свою знахідку чоловік збирається продати на аукціоні. Їх вартість може скласти 20 тисяч доларів.

Кросівки, фото - Yeh/Getty
Кросівки, фото - Yeh/Getty

Британський бізнесмен випадково купив в одному з гаражів в Лас-Вегасі картину Енді Уорхола

Британський бізнесмен Енді Філдс купив на гаражної розпродажу 5 ескізів за 5 доларів. Одна з цих картинок виявилася роботою Енді Уорхола. Філдс помітив його підпис на звороті полотна, коли одягав на нього раму. Зараз картина оцінюється приблизно в 2 мільйони доларів.

Енді Філдс, фото - YouTube/Andy Fields
Енді Філдс, фото - YouTube/Andy Fields

Копія Декларації незалежності США під картиною за 4 долара

У 1989 році чоловік купив стару картину за 4 долара на блошиному ринку. Виявивши розрив на полотні, покупець заглянув за картину і знайшов там оригінальну копію Декларації незалежності – одного з найважливіших історичних документів США. Таких було надруковано всього 500. У 1991 році він продав цю копію за 2,42 мільйона доларів.

Копія Декларації, фото - Wikimedia Commons
Копія Декларації, фото - Wikimedia Commons

Чоловік купив у крамниці потриманих речей фотографію вартістю в 5 мільйонів. За 2 долара

У 2010 році у магазині вживаних речей у Каліфорнії чоловік по імені Ренді Гихарро купив фотографію розміром 4×5 дюймів за 2 долари. Покупка виявилася однією з двох підтверджених фотографій знаменитого американського злочинця Біллі Кіда, і оцінюється в 5 мільйонів доларів. На фото зображений і сам Біллі, і багато членів його банди.

Фото Біллі Кіда, businessinsider
Фото Біллі Кіда, businessinsider

Британець виявив 20-річний соус з Макдональдса в старій машині і продав його за 14,7 тисяч доларів

Британець з міста Іпсвіч знайшов старий контейнер з сычуаньским соусом теріякі в старій машині. Ради забави виставив його на ebay і на свій подив знайшов покупця. Соус був випущений обмеженим тиражем до виходу мультфільму "Мулан" в 1998 році, після чого вилучено з меню.

Соус, фото - eBay
Соус, фото - eBay

Чоловік 30 років підпирав двері каменем, а потім дізнався, що це був самий справжній метеорит

Вартість цього каменю-метеорита виявилася крышесносной – 100 тисяч доларів.

Метеорит, фото - The Paleobear
Метеорит, фото - The Paleobear

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, археологи знайшли закляття в 3000-річному саркофазі староєгипетського жерця.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що під християнським собором виявили стіну з людських кісток, жахливій знахідці понад 300 років.

Також портал "Знай.ua" писав, що у тропічних джунглях знайдений доісторичний хижак, якого світ ще не бачив.