У суботу, 25 квітня - День Донечки. В цей день батьки можуть проявити свою любов до дитини у вигляді емоційного подарунку, зокрема, сімейний похід в кіно, парк атракціонів, пікнік або спільне поїдання морозива під цікавий мультик. Однак у цьому році з таким подарунком виникли складності.

Мама з дитиною, pxhere

З урахуванням карантину в країні можна також не менш добре провести час вдома зі своєю донечкою. Непоганою ідеєю буде власноруч спечений для улюбленої донечки торт, а також можна приготувати його разом, дозволивши дитині прикрасити десерт за бажанням. Головне, щоб це було не тягарем, а подарувало хвилини радості всій родині. Також свято покликаний звернути увагу на проблеми дівчаток-підлітків. Наприклад, проблеми соціалізації, вибору професії.

Простіше кажучи, День Доньки нагадує батькам про увагу та турботу, яку вони повинні проявляти до своїх дітей.

Молитва матері за доньку

Молю тебе, о Діво Пресвята, даруй здоров’я донечці моїй. Ти знаєш, про що душа мріє – Дай в житті їй побільше ясних днів! Прошу їй щастя, краси, удачі і багато-багато радісних хвилин. І нехай вона трохи менше гірко плаче. І нехай життя щасливо біжить. Пошли їй міцне здоров’я та діточок.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

А якщо раптом когось ненароком вона образить, злоби не тая, я знаю: буде для неї уроком Свята строгість і любов Твоя.

І якщо вона по слабкості душевній не відразу шлях свій в житті знайде – Ти допоможи молитвою щоденною повернути до Тебе душі її політ.

Амінь.

Дівчинка, pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що психолог розповіла про секс в період карантину.

Як повідомляв портал "Знай.ua" у травні 2020 року українці будуть відпочивати 12 днів.

Також "Знай.ua" писав, що для читачів підготували сильну молитву до Ангела Народження.