Як відомо, в Україні продовжили карантин ще на кілька тижнів. Багатьом громадянам вже несила безвилазно сидіти вдома та вони відчувають себе спустошеними. Секретами щастя і досвідом поділилася педагог Школи леді реаліті-шоу "Від пацанки до панянки" Ірина Зайцева.

Ірина Зайцева, Новий канал

Ритуали

Так, психологи вважають, що вони дають опору в житті. Під час карантину немає впевненості, рівень стресу зростає, і буквально все валиться з рук. Певний порядок дій допомагає контролювати якусь частину життя і бути спокійніше.

Також крім повсякденних ритуалів є корисні та шкідливі. Останні непомітно відбирають сили. Щоб запобігти цьому, потрібно наповнити свій день корисними діями.

Подяка

Починайте ранок і закінчуйте день словом "дякую". Рекомендується визначити собі 5 або більше пунктів, за які потрібно подякувати. Може здатися, що дякувати нема за що. Але поступово ви навчитеся помічати "дрібниці", в яких зможете розгледіти щастя.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Медитація

Це дозволить зловити зв'язок з собою, наповнить тіло і мозок киснем, допоможе заспокоїтися і налаштуватися на позитив. Найпростіша медитація – глибокий вдих і видих в тиші.

Зарядка

Фізичні вправи допомагають підняти рівень імунітету. Також під час зарядки виділяються гормони щастя.

Правильне харчування

Здорова їжа "заряджає" організм енергією. Щоб бути легкими на підйом і відчувати себе щасливими, потрібно скласти свій раціон правильного харчування. Продукти повинні бути простими, але багатими на вітаміни.

Сили на карантині, Pixabay

Енергетичні ресурси

Важливо це робити своїми засобами, які допомагають відновиться саме вам: тепла ванна, книга, пісні, догляд за собою. Такі ресурсу додадуть вам впевненості й радості.

Тут і зараз

Важливо розвивати усвідомленість. Коли вам добре, зупиніться і зверніть увагу, що відбувається в цей момент. Ви зрозумієте, що вас радує. Якщо вам сумно і погано, зробіть те ж саме. Не тікайте від поганих емоцій. Але і не зациклюйтеся на них.

Плани

Список справ допомагає дотримуватися ритуалів, які надають впевненість.

Підсумки

Підсумки треба підводити не тільки в робочих моментах, але і здоров'я, любові і щастя. Якщо у вас з'явилися утруднення - проаналізуйте і йдіть далі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що коронавірус дуже сильно втрачає свої властивості під впливом сонячного світла, тепла і вологи.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 5-річна дівчинка почала вести відеоуроки з китайської мови на карантині.

Також "Знай.ua" писав, що Шмигаль розповів, яке життя чекає українців після карантину.