Кінопрокатники та кіновиробники по всьому світу активно переносять дати своїх прем'єр на більш пізні числа, щоб бути впевненими у тому, що глядачі зможуть безпечно відвідувати кінотеатри. Кіностудія Disney не виняток: вони оприлюднили офіційні перенесені дати давноочікуваних фанатами фільмів Marvel.

Так, за попереднім планом третя частина “Людини-павука” з Томом Холландом мусила вийти на великий екран 16 липня 2021 року, тоді як нова дата релізу - 5 листопада 2021 року. Друга частина “Доктора Стренджа” мусила вийти 5 листопада, але тепер глядачі можуть насолодитись пригодами дивного лікаря лише 25 березня 2022 року.

Людина-павук
Людина-павук

Разом із тим, існує версія, що такі перенесення релізів пов'язані не з епідемією, а з тим, що компанія Sony оголосила, що фільм за популярною у всьому світі грою Uncharted вийде саме 16 липня, тобто в день запланованого попередньо релізу стрічки про пригоди павук.

Очевидно, що інші проєкти студії Marvel також зазнали зміщень у графіку: друга частина мультику “Людина-павук: Через усесвіти” з 8 квітня на 7 жовтня 2022) і мультфільм “На зв'язку” (з 18 вересня на 23 жовтня 2020 року).

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Персонажі Marvel увірвалися у Fortnite - нові скіни вже доступні.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кіновсесвіт Marvel – в якому порядку дивитися фільми про Месників, Тора та Залізну людину .

Також Знай.ua писав, що У всесвіті Marvel з’явиться перший герой-трансгендер: що про нього відомо.