У кіновсесвіті Marvel з’явиться супергерой-трансгендер та інші представники ЛГБТ-спільноти. Про це повідомив голова Marvel Studios Кевін Файгі під час заходу, який проходив у Нью-Йоркській академії кіно, інформує ВВС.

За словами Файгі, це станеться вже у наступному фільмі студії. “Супергерой-трансгендер з’явиться дуже скоро. В одному з фільмів, які ми зараз знімаємо”, - сказав Файгі. Таким чином, Файгі підтвердив інформацію, яку повідомляли ЗМІ ще в минулому році, про те, що супергерой-трансгендер з’явиться у фільмах після “Месники: Війна нескінченності”.

Капітан Америка
Капітан Америка

Також у листопаді 2020-го вийде фільм “Вічні”, у якому вперше в історії Marvel головним героєм буде гей.

Нагадуємо, що днями з’явилось повідомлення про те, що компанія Warner Brothеrs планує зйомки фільму про сина Гаррі Поттера, який покладе початок новому кіносеріалу у всесвіті Джоан Роулінг.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, актори кіносаги "Гаррі Поттер" знову зустрілися разом, щоб відзначити Різдво.

Також Знай.ua писав, зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф зіграє супергероя у Marvel.