Відома компанія Marvel анонсувала гучне святкування свого 80-річного ювілею. Видання The Hollywood Reporter повідомляє, що заходи з нагоди святкування триватимуть протягом тижня.

За словмаи президента компанії "Marvel Entertainment" Дена Баклі, урочистості стартують 31 серпня. Саме цього дня в 1939 році була заснована компанія.

"Перший комікс Marvel у 1939 році став тією іскрою, яка призвела до створення Всесвіту Marvel. 31 серпня - одним з найважливіших днів в історії Marvel. Це ідеальна дата для офіційного святкування дня народження компанії", - відзначив Баклі.

Marvel Entertainment

Святкування ювілею затягнеться на тиждень. В цей час пройдуть заходи в магазинах коміксів і на інших торгових площдках, включаючи Amazon і Disney Store. Також заплановано випуск ексклюзивних товарів і серії акцій. До кінця серпня Marvel випустить тисячний комікс. Над кожною сторінкою спецвипуску працює окрема творча команда.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Для мене і майже всіх інших шанувальників коміксів у всьому світі улюблені комікси та персонажі Marvel є частиною нашого життя стільки, скільки ми можемо згадати. Але все почалося з Людського факела. Ми вітаємо 80-річчя Marvel цього року, ми з радістю відзначаємо офіційний день народження Marvel", - додав головний редактор Marvel К. Б. Чебульський.

За словами Marvel, більше деталей святкування буде опубліковано найближчими тижнями. Повний художній твір від Куберта можна побачити нижче.

Нагадаємо, відчуй себе супергероєм з фігурками Месників.

Як повідомляв Знай.uа донька Шварцнеггера вийшла заміж: навіть дощ не став на заваді свята, фото.

Знай.uа писав, месники від Marvel обскакали "Аватара" і пішли на світовий рекорд: більше вже нікуди.