На жаль, шлюб дуже часто негативно позначається на зовнішньому вигляді жінок. Мова йде не лише про вагу чи модний костюм, а про енергію та блиск в очах. Здавалось би, повинно було бути навпаки, проте реальність відрізняється. Це явище найчастіше пояснюють двома способами:

По-перше, дехто вважає, що жінка до шлюбу постійно перебуває “на полюванні,”, а тому завжди дуже критично ставиться до свого зовнішнього вигляду. Уважно підбирає зачіски, експериментує з фасони та намагається завжди бути “на висоті”. Коли ж жінка досягає бажаного - шлюбу, на думку прихильників цієї версії, - вона не відчуває потреби постійно бути кращою за себе ж саму, а тому дозволяє собі розслабитись і не слідкувати за собою так прискіпливо.

Весілля, ілюстративне фото - Getty Images
Весілля, ілюстративне фото - Getty Images

Друга версія дещо інша. Вона стверджує, що до шлюбу жінка належить лише собі і несе відповідальність лише за свої вчинки, бажання чи потреби. Тому в неї є час і сили на плекання себе. Після одруження ж велика кількість жінок поєднують ведення домашнього господарства, турботу про дітей і чоловіка, роботу. Таке навантаження виснажує і забирає сили на чепуріння або ж просто сприйняття себе. Цю версію підтверджує і статистика: жінки в шлюбі частіше хворіють і мають меншу тривалість життя ніж жінки без шлюбу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, Потап і Каменських розійшлися майже одразу після весілля: скандальні подробиці.

Як повідомляв портал Знай.ua, Фанати розчаровані виглядом Меган Маркл після весілля.

Також Знай.ua писав, що Як змінювався стиль Кейт Міддлтон після весілля з принцом Вільямом: фото.