Українська співачка Настя Каменських вирушила на гастролі до Ізраїлю, а її чоловік Потап — на виступ у місто в Рівненській області. Про це передає Clutch.

Українська співачка Настя Каменських одна з найпопулярніших зірок нашого шоу-бізнесу. Після весілля з продюсером Потапом уваги до її персони здається стало тільки більше. Одружилися Каменських і Потап через 13 років після початку спільної роботи. Весілля відбулося у заміському столичному ресторані, розташованому в Голосіївському районі Києва. На торжестві були присутні більшість зірок українського шоу бізнесу. Після повернувшись з медового місяця, який молодята провели в теплих краях, артисти одразу вирушили на гастролі.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У п'ятницю, 21 червня, через місяць після офіційного торжества, Настя Каменських і Потап знову роз'їхалися. Продюсер відправився виступати у місті Сарни, що на Рівненщині разом з колективом Mozgi. Його дружина у свою чергу полетіла до сонячного Ізраїль, де давала сольний концерт у місті Хаїфа.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Під фото в Каменських з'явилося безліч відгуків від шанувальників: «вагітна», «Яка ви класна! Хочу так само відмінно виглядати, але мої спиногризи не дають», «Закохався прям ого», «Спасибі за концерт! Нам дууже сподобалось!», «Ах, Настя!
До чого ж гарна!», «Гарна яка».

Нагадаємо, Каменських засвітилася на публіці з відомим шоуменом.

Раніше Знай.uа повідомляв, Кароль кардинально змінила образ, спробуйте не потонути у її очах.

Також Знай.uа писав, Брежнєва зняла білизну і нарвалася на жорстку критику.