Попри те, що Кейт Міддлтон не народилась у королівській родині, вона точно знає, якою повинна бути справжня сучасна принцеса. Герцогиня Кембриджська щоразу демонструє особливу вишуканість та елегантність, притаманну істинним монархам. 9 січня, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон святкує 38-ий день народження.

Після розкішного весілля з принцом Вільямом Кейт стала еталоном сучасної принцеси, яка стежить за модними трендами та водночас враховує всі королівські правила. Познайомилося майбутнє подружжя під час навчання в університеті Сент-Ендрюса в Шотландії, куди вступила і донька бізнесменів Кейт Міддлтон. На той час стиль майбутньої герцогині був далеким від ідеалу.

Кейт Міддлтон у 2000-их роках / The Telegraph
Кейт Міддлтон у 2000-их роках / The Telegraph

У 2004 році світ дізнався про стосунки Міддлтон з принцом Вільямом і саме з цього часу вона була змушена відповідати королівським вимогам щодо вбрання. Замість коротких шортів та провокативних суконь вона почала одягати джинси та скромні блузки або делікатні плаття, які не викликали обурення у прихильників монархії. Однак ще тоді не було й натяку на те, що Кейт стане еталоном сучасної принцеси.

Принц Вільям та Кейт Міддлтон на оголошенні про заручини / Pinterest
Принц Вільям та Кейт Міддлтон на оголошенні про заручини / Pinterest

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Проте, коли у 2010 році принц Вільям нарешті освідчився Кейт Міддлтон, на оголошення цієї події щаслива герцогиня вийшла у синій сукні, що ознаменувала нову еру британської монархії. Ще більший захват викликало вбрання Кейт Міддлтон на весіллі. Ця історична подія зворушила всіх, а Кейт Міддлтон одразу ж стала улюбленицею публіки.

Перша весільна сукня Кейт Міддлтон 29 квітня 2011 року / Getty Images
Перша весільна сукня Кейт Міддлтон 29 квітня 2011 року / Getty Images

Друга весільна сукня Кейт Міддлтон 29 квітня 2011 року / Getty Images
Друга весільна сукня Кейт Міддлтон 29 квітня 2011 року / Getty Images

Образ Кейт Міддлтон настільки сподобався людям, що наречені з усього світу упродовж майже 10 років повторювали його. Таким чином герцогиня Кембриджська задала тренд на весільне мереживо та стала своєрідною іконою стилю.

Громадськість очікувала на виходи сучасної принцеси та хотіла милуватись її витонченим стилем. Тому герцогиня Кембриджська звернулась до стилістів, які упродовж багатьох років створювали образ Кейт Міддлтон, поєднуючи королівські протоколи з її власним стилем. Головним козирем Кейт стали приталені сукні, які чудово підкреслювали її струнку фігуру та виглядали досить витримано.

Кейт Міддлтон / Pinterest
Кейт Міддлтон / Pinterest

Близько 5 років за вбрання дружини принца Вільяма дбала її подруга та дизайнерка Наташа Арчер. Саме вона пропонувала Кейт Міддлтон виходити на публіку у витончених брендових пальтах та сукнях, здебільшого, прямого крою. Однак у 2019 році герцоги Кембриджські вирішили кардинально змінити стиль Кейт, адже на фоні Меган Маркл вона виглядала дещо тьмяно. До співпраці було запрошено колишню редакторку британського Vogue Вірджинію Чедвік-Гіл, яка внесла деякі зміни в гардероб герцогині для публічних виступів

Кейт Міддлтон / Mirror
Кейт Міддлтон / Mirror

Також під час багатьох публічних виходів можна було простежити наслідування стилю принцеси Діани. Кейт Міддлтон стала справжнім символом жіночності та елегантності для всіх британців. У кожному виході герцогиня демонструє не тільки свій особливий стиль, але й повагу до традицій британської монархії та вдячність народу за можливість представляти його на міжнародній арені.

Кейт Міддлтон наслідує стиль принцеси Діани / Instagram / uk_royal
Кейт Міддлтон наслідує стиль принцеси Діани / Instagram / uk_royal

Нагадаємо, Кейт Міддлтон вирішила помиритися з Меган Маркл, викрито хитромудрий план

Як повідомляв портал "Знай.ua", Меган Маркл і принц Гаррі влаштували бойкот на день народження Кейт Міддлтон

Також "Знай.ua" писав, що Маркл втекла від охорони заради дитини: несподіваний вчинок герцогині розчулив британців, відео