Герцогиня Сассекська 38-річна Меган Маркл зробила несподіваний вчинок на публіці, який вразив британців. Прихильники королівської сім'ї висловили свої емоційні коментарі від побаченого.

Різдво і Новий рік Меган Маркл зустріла в Канаді разом з чоловіком, 35-річним принцом Гаррі, семимісячним сином Арчі та своєю мамою Дорією Регланд. Однак, зимова відпустка герцогів Сассекских підійшла до кінця і у найближчі дні подружжя разом з первістком повернуться в Лондон.

Меган Маркл, фото Getty Images
Меган Маркл, фото Getty Images

Ажіотаж серед прихильників Маркл викликало опубліковане в Twitter відео, зняте в дощову погоду. Меган в бежевому пальті та під світлою парасолькою в супроводі охоронців йшла вулицею. Проте, увагу герцогині привернула дівчинка в червоній курточці — Меган підбігла до неї та потисла протягнуту крізь огорожу руку дитини, попри ошелешених сек'юриті.

Потім Маркл присіла і доброзичливо поспілкувалася з дівчинкою. Після розмови з нею, герцогиня потиснула руки і іншим людям, а тим, до кого не змогла дотягнутися, привітно помахала рукою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Меган Маркл, скріншот із відео
Меган Маркл, скріншот із відео

Британці вражені поведінкою Меган, які підбігла, щоб привітати дівчинку. Очікується, що Меган Маркл і Гаррі прибудуть в Британію до дня народження Кейт Міддлтон, якій 9 січня виповниться 38 років.

Нагадаємо, пекельні пожежі в Австралії змусили Маркл і Гаррі заметушитися

Як повідомляв портал "Знай.ua", королева Єлизавета II оточила себе спадкоємцями на честь нового десятиріччя, фото

Також "Знай.ua" писав, що Кейт Міддлтон вирішила помиритися з Меган Маркл, викрито хитромудрий план