В Австралії почалися страшні лісові пожежі. Вони настільки масштабні, що спроби пожежних боротися зі стихією практично дорівнюють нулю.

Відомо, що вогонь знищив близько 6 мільйонів гектарів лісу, у ньому загинуло 20 осіб і постраждало 39, згоріло понад 2 тисячі житлових будинків.

Члени британської королівської сім'ї Меган Маркл і принц Гаррі звернулися до місцевих жителів зі словами підтримки і зазначили, що екологічний криза зайшла надто далеко.

пожежі в Австралії
пожежі в Австралії

"Пожежі вирують в тих районах, з якими ми особисто виявилися пов'язані, так як відвідали громади в Новому Південному Уельсі в 2018 році", — помітили подружжя в Instagram.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Герцог і герцогиня переконані, що не варто обмежуватися тільки словами, а допомогти можна справами. Вони перерахували контакти організацій, куди можна спрямувати матеріальну допомогу.

"Відчувати себе безпорадним легко, але завжди є спосіб допомогти", — зазначили вони.

Постраждалих підтримали також Кейт Міддлтон і принц Вільям.

"Всі наші думки і молитви з тими людьми, які постраждали в цих жахливих подіях", - написали вони.

Тим часом в Австралії за довгий час пішов дощ, чомусь дуже радіють пожежники і місцеві жителі.

Нагадаємо, як Меган Маркл і принц Гаррі допомогли парі закоханих.

Як повідомляв Знай. ua, Меган Маркл змінить все назавжди.

Також Знай. ua писав, що Меган Маркл оскандалилася через недоречне подарунка.