З королівською родиною працює цілий штат фотографів. Один з офіційних фотографів сімейства, Тім Рук, підвів підсумки року у найкращих кадрах.

Фотограф показав три знімки зі свого архіву, які назвав найкращими в минулому році. На знімках зображені королева, Меган Маркл, принц Вільям і Кейт Міддлтон. За словами фотографа, дуже рідко вдається сфотографувати членів королівської родини без оточуючих, адже поруч із ними завжди маса людей.

Єлизавета II завжди вибирає яскравий одяг, тому фото з нею виходять такими барвистими. Тіму вдалося «зловити» той рідкісний момент, коли королева посміхається. Фото було знято в березні під час заходу в музеї науки в Лондоні.

Єлизавета II

Кадр з Меган Маркл фотограф зробив в рамках туру південноафриканського герцогів Сассекських. Меган вирушила на зустріч в університет Йоганнесбурга.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Меган Маркл

Фотографія Кейт Міддлтон з чоловіком зроблена в мечеті, яку пара відвідала, подорожуючи по Пакистану з офіційним візитом.

Кейт Міддлтон з чоловіком

За словами фотографа, цей особливий знімок зроблений зовні мечеті, тієї самої мечеті, в якій він фотографував принца Чарльза і герцогиню Корнуельську в їх турі до Пакистану.

Нагадаємо, на різдвяній службі були майже усі члени королівської родини, окрім Меган Маркл та принца Гаррі

Як повідомляв портал Знай.ua, Кейт Міддлтон зізналася, що подарувала принцу Гаррі на Різдво

Також Знай.ua писав, Меган Маркл зіпсувала Різдво Єлизаветі ІІ