З радянських часів залишився в головах українців певний стереотип, що тема сексу - це "незручно". Звісно, всі ці казки про дітей з капусти, панталони замість нормальної жіночої білизни і балет по вечорам на блакитному екрані не найкращим чином впливали на сімейне вогнище.

Люди часто набридали один одному і жили разом тільки "заради дітей". Чоловіки знаходили якусь "Таню з бухгалтерії", а жінки перетворювалися на домогосподарок зі стандартними зачісками та халатами. Є досить вдалий жарт на цю тему:

інтимні стосунки
інтимні стосунки

"Лікарю, порадьте якийсь спосіб урізноманітнити наше інтимне життя з дружиною"

"А ви секс пробували?".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Але якщо серйозно - колись ви ставили собі питання, наскільки задоволені своїм чоловіком у ліжку? Експерименти можуть не тільки запобігти зрадам, а й взагалі внести різноманітність і поглянути на себе з партнером іншими очима. Стати гейшею за одну ніч - цілком реально, варто тільки захотіти:

Як спокусити чоловіка, не роздягаючись?

інтимні стосунки
інтимні стосунки

Перше і головне правило - будьте другом. Перш за все. Жартуйте разом, готуйте разом. Психологами доведено, що їжа зближує людей так само, як і хороша інтимна близькість. Цікавтеся його вподобаннями і спробуйте по можливості кілька з них на собі. Ніхто не каже взяти автомат до рук і йти стріляти, коли коханий в захваті від зброї. Просто намагайтеся стати ближче.

Погляд - наше все. Соромитеся дивитися у вічі партнеру під час сексу? І дарма. Чоловікам навпаки до вподоби зоровий контакт: він видає, наскільки жінці добре, або ні. Таким чином сильна стать підсвідомо перевіряє вас на симуляцію оргазму. Так-так, вони ще ті шпигуни.

Подарунок від коханого завжди бажаний та очікуванний
Подарунок від коханого найніжніший, kh.vgorode

Запитуйте про його бажання. Мало хто відкрито зізнається у своїх фантазіях. Для цього необхідно обрати зручний момент, максимальної розслабленості. Коли вас не відволікають дзвінки, повідомлення чи сусіди, які вирішили, що сверлити стіни у суботу гарна ідея. Не будьте нав'язливою і робіть це зацікавлено.

Інтимне життя пари, ілюстративне фото: pixabay.com
Інтимне життя пари, ілюстративне фото: pixabay.com

Тактильні відчуття. Торкатися партнера теж потрібно правильно. Запам'ятайте: ніколи не беріть за руку, не обіймайте, коли його щось гнітить. На підсвідомому рівні ви будете асоціюватися у нього з негативом після кількох таких спроб. Краще намагайтеся запам'ятатися у моменти задоволення. Після сексу обов'язкового торкніться однієї з ерогенних зон. У кожного вони різні. За вухом, на шиї, передпліччі. І скажіть, як вам сподобалося. Тільки правду, тому що фальшиві компліменти не потрібні нікому.

Інтимне життя пари, ілюстративне фото: pixabay.com
Інтимне життя пари, ілюстративне фото: pixabay.com

Будьте собою, але "перемикайте режими". Рольові ігри - це не тільки костюми медсестри чи дівчини-копа. Проаналізуйте його коло друзів-жінок, улюблених акторок та співачок. Певно, знайдете спільні риси. Повільно, не нав'язливо переймате їх для себе. Манеру одягу, стиль спілкування, характер. З часом ви здивуєтеся, скільки ролей може виконувати одна жінка і як майстерно "перемикати режими".

І наостанок - вірте у себе. Скільки б не знімали гарячого відео зірки з порно, кожна жінка - унікальна і здатна бути другом, дружиною, мамою, коханкою одночасно.

Нагадаємо, стало відомо, чому жінки кардинально змінюються після весілля.

Як повідомляв Знай.ua, ентузіасти вигадали незвичні розваги під час самоізоляції.

Також Знай.ua писав, що розповість форма грудей про їх власницю.