Як відомо багато держав світу в останні кілька тижнів запровадили карантин для того, щоб не дати шансу пандемії коронавірусу погубити людство. Відомо, що сотні мільйонів людей замкнені в своїх домівках.

Психологи кажуть, що деяким людям такі заходи можуть піти тільки на шкоду. Однак у мережі з'явилося відео, на якому можна побачити вельми не сумних людей, які втомилися сидіти вдома і вийшли на дахи своїх будинків, щоб зняти стрес. Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу Perepichka News.

"Чим займаються на дахах у всьому світі, щоб не поїхати дахом", - іронічно підписали відео автори публікації.

Таким чином можна спостерігати, чим же займаються люди в різних країнах, різного віку з різних культур. Втім, нічого супернезвичайного немає. Люди поводяться, як звичайні люди — хтось займається фітнесом, хтось вирішив потанцювати, хтось млосно сумує дивлячись вдалину і насолоджується свіжим повітрям.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

А що ж ти робиш, наш дорогий читачу? Варто зазначити, що для нас українців вельми небезпечно виходити на дах, адже житловий фонд приблизно на 70% складається ще з старих радянських сірих будівель, п'ятиповерхівок та дев'ятиповерхівок, з дахів яких можна спостерігати навіть романтичні види, але таке дозвілля дуже небезпечне для життя. Вкрай не рекомендуємо такого робити! Все одно, карантин рано чи пізно закінчиться, пам'ятайте про це і бережіть себе.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, прогноз погоди в Україні на травневі свята — навіть карантин не затьмарить таку ідилію.

Як повідомляв Знай.uа під Дніпром поліція затримала мера, Філатов офіційно прокоментував інцидент.

Знай.uа писав, названо точну дату запуску автоматичних штрафів для водіїв — лихачити залишилося недовго.