Весна – найкращий час для зміни іміджу, експериментів, у тому числі в манікюрі. Так, найбільш актуальними ідеями для весни 2020 в манікюрі стане яскравий колір фуксії, вогонь на нігтях і ніжний манікюр з метеликами.

Трендом весни стали метелики, які можна розмістити одночасно на двох нігтики. одному – одна частина метелики, на сусідньому – інша. Також можна намалювати на кожному ноготке різні метелики. Як варіант, можна зробити французький манікюр з метеликом. Само собою, після того, як карантин послаблять і салони краси відкриють.

Манікюр, фото: Instagram
Манікюр, фото: Instagram

Втому від одноманітності буднів настала практично у всіх. Люди хочуть чогось живого, яскравого і незвичайного. Це пояснює величезний інтерес до вогню на нігтях, який означає торжество світла над смертю і мороком. Крім того, вогонь на нігтях виглядає дуже стильно, особливо, якщо не стримувати порив і намалювати язик полум'я яскравим неоновим кольором – не тільки жовтим, але і блакитним, салатовим, червоним або навіть рожевим.

Манікюр, фото: Instagram
Манікюр, фото: Instagram

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Популярність фуксії у весняному манікюр теж пояснюється бажанням яскравих фарб у життя. Варто пам'ятати, що такий відтінок зможе поєднуватися не зі всіма кольорами. Найбільш вдалими стануть поєднання фуксії з жовтим, помаранчевим, а також з кольором морської хвилі, бірюзовим.

Манікюр, фото: Instagram
Манікюр, фото: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як зняти гель-лак в домашніх умовах.

Як повідомляв Знай. ua, улюблені варіанти манікюру монарших красунь.

Також Знай. ua писав, що головні ознаки недоглянутою жінки.