Студентка 19 років Еліс Хайсон наважилася на досить радикальні заходи, для того щоб отримати якісну освіту. Дівчина виставила свою цноту на аукціон. На сайті, де продаються такі "товари" Еліс пише, що вона родом з європейської країни, але зараз навчається в Латинській Америці.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з європейських таблоїдів.

Еліс Хайсон, фото: alice-hayson.com
Еліс Хайсон, фото: alice-hayson.com

"Я вважаю себе інтелігентною, вихованою і елегантною леді, я висока, струнка і приваблива дівчина з ангельським обличчям. Незважаючи на все це в мене ніколи не було бойфренда. Я завжди концентрувалася на навчанні і не звертала увагу на хлопців. Зараз я стала старшою, але я як і раніше не шукаю кохання, тому вирішила, що продаж цноти мені підходить", - пише Еліс.

Еліс Хайсон, фото: alice-hayson.com
Еліс Хайсон, фото: alice-hayson.com

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Еліс Хайсон, фото: alice-hayson.com
Еліс Хайсон, фото: alice-hayson.com

А ось рішення продати цноту вона пояснює так: "Я хочу продати свою цноту тому що мені потрібно оплачувати моє навчання за кордоном, знімати житло і я хотіла би розпочати свій бізнес, щоб мені більше не довелося замислюватися про фінансові питання".

Вже є "покупці". Відома порно студія NAUGHTY AMERICA запропонувала дівчині 7 млн доларів за позбавлення цноти у фільмі для дорослих.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 24-річна Jerry Heil зізналася, навіщо заявила про цноту на весь світ – паралізуючий страх.

Як повідомляв Знай.uа смерть Кобі Брайанта надихнула відомого репера вибачитися перед 18-річною донькою через тести на цноту.

Знай.uа писав, поліцейський ціною психіки врятував Київ від розпусти, ловив безсоромниць на "живця".