Як відомо, в інтернеті люди часто шукають відповіді на якісь дивні та незвичайні питання. У топ-10 найбезглуздіших питань потрапив і цей: "Як далеко може пролетіти муха без відпочинку?". Про це повідомляє Telegram-канал Очевидні речі.

Муха, pxhere

Так, для любителів задавати дивні питання та для читачів детально розібрали і надали відповідь.

Якщо муху весь час позбавляти можливості здійснювати посадку, то вона зможе пролетіти кілька сотень метрів (будемо вважати 300). Як далеко вона пролетіла б по своїй волі, дослідникам не вдалося дізнатися. Швидкість польоту кімнатної мухи складає 6,4 км/год. Це трохи більше 100 м/с. В результаті, муха без перерви може літати кілька хвилин, після чого їй потрібно відпочивати.

В принципі, кожен може провести експеримент і влаштувати полювання на мух з секундоміром і перевірити, скільки сил вистачить мусі, і скільки вона зможе літати без відпочинку.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Муха, pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що насправді люди можуть вживати замість кави.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у кожного виду кажанів є свій штам вірусу.

Також "Знай.ua" писав, що жук зірвав запис новин, спокусившись принадами телеведучої.