Коли людині важко, вона часто думає звернутися до Бога. Але багато кому складно підібрати необхідні слова. Інші не знають, чого саме варто просити у всемогутнього Бога у своїх молитвах. У складні часи радять молитися за три речі: мудрість, проникливість і Божу волю.

Людина - слабка і легко піддається спокусам, при спілкуванні з Богом варто пам'ятати про цей момент, щоб молитви звучали чесно, щиро і ненахабно. По-перше, завжди просіть мудрості, адже саме мудрість від Бога дозволить розпізнати важливе і другорядне, щире і лицемірне, постійне і минуще. По-друге, просіть прозорливість - не розпізнавати добро і зло (за це відповідає мудрість), а вміти відчувати Бога і його волю, вміти розпізнавати спокуси від диявола. По-третє, просіть, щоб Бог втілив саме його мудрість, а не вашу - інколи наші мрії насправді оманливі і можуть звести на манівці. Божа ж воля апріорі є вищою мудрістю.

Молитва
Молитва

Молитва, коли життя важке

О, благословенний Господь,

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ти знаєш мою ситуацію. Ти знаєш моє життя. Воно складне і важке. Немає виходу. Чому це відбувається зі мною?

О, люблячий Господь, допоможи мені. Ти мені так потрібен зараз.

Дозволь мені поглянути на життя і смерть Ісуса для розуміння. Він міг втекти від хреста. Замість цього він служив людям. Він віддав своє життя за нас.

Дай мені знати Христа, Господи. Допоможи мені зрозуміти, що всі відповіді в ньому. Розуміючи дії Ісуса, у мене з'являється надія. Я перетворююся і знаю що Ти ніколи мене не кинеш.

Служіння, страждання і біль перетворюються в славу.

Тільки Божий Дух може вдихнути в мене надію в цьому житті.

Ніхто не бачить, як я борюся. Ніхто, крім Тебе, про милосердний Господь. Покажіть мені як правильно потрібно поступати. Ісус любив свого Отця і все людство. Ось чому він страждав і кровоточив.

Він зробив все це для людей. Для мене.

Нехай Дух Божий відкриє мені глибоку надію і радість в житті.

Підніми і обійми мене, про що любить Господь.

Дайте мені знати, що в Твоїх руках у мене є все, що мені потрібно.

В ім'я Ісуса,

Амінь.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо найсильніші молитви, які принесуть мир та здоров'я.

Як повідомляв портал Знай.ua, Чудотворні молитви здатні змінити хід подій - успіх у справах і роботі гарантовано.

Також Знай.ua писав, що Молитва для Чистого четверга, яку читають перед образом "Таємна вечеря".