Акшая Тритья – найкращий день у році. Він таким є з-за унікального взаємодії Місяця і Сонця, є важливою подією в ведичної астрології. У цьому році він потрапляє на 7 травня.

В цей проміжок часу Сонце і Місяць єдиний раз за рік перебувають у стані максимальної сили або экзатльтации. Потужне взаємодію чудовим чином впливає на життя на Землі.

Згідно ведичної астрології Акшая Тритья в 2020 році триватиме з 7:10 ранку 7 травня і до 7:51 ранку 8 травня за київським часом.

Рожевий супермісяць у Британії, фото Reuters
Рожевий супермісяць у Британії, фото Reuters

Саме в цей час Сонце буде перебувати на піку вогняного Овна, а Місяць на піку грошового Тільця. Саме в цей день люди зможуть отримати круту можливість упорядкувати своє життя і залучити до неї фінансове благополуччя.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У період Акшаи Тритьи всю Землю переповнює потужна енергетика, а будь-яке починання, бажання й думки будуть переповнені творчою енергією.

У цей день не варто боятися робити дорогі покупки, особливо золото. Вони принесуть процвітання і багатство.

7 травня треба віддати дань Матері Землі, вшанувати природу, сходити на пікнік або прогулянку в ліс. Хороший день для того, щоб садити дерева.

Читати мантри, молитви і практикувати інші духовні практики також варто в цей день.

Хороший день для укладення угод і будь-якого починання та переговорів. Все, про що людина сьогодні думає, наповнюється потужною енергетикою, а тому незабаром збудеться.

Проте існують і заборони у цей день. Заборонено:

  • Бажати зла;
  • Віддаватися сумним і песимістичних думок;
  • Псувати і ламати предмети;
  • Свариться, говорити злі речі, лаятися;
  • Думати про погане.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, татуювання для дівчат: що робити, а що краще немає.

Як повідомляв Знай. ua, як захиститися від злих сил і привернути удачу.

Також Знай. ua писав, що як загадати бажання в День весняного рівнодення.