Франя Ремез – працьовита жінка, яка вже 40 років працює бригадиром на міському підприємстві "Винницазеленстрой". Це вона, разом з ще чотирма жінками прикрасили тюльпанами центральний парк для вінничан, висадивши 40 тисяч цибулин квітів. Історію жінки розповіла у Facebook користувачка Оксана Пустовіт.

Франя Ремез, фото - Facebook
Франя Ремез, фото - Facebook

"Хоча карантин – все бачать. Шкода, що люди не цінують і не шкодують нашої праці. Виривають ці тюльпани, а стільки собаки витоптують їх. Нам шкода, але люди цього не розуміють. 40 тисяч висадили – це голландський тюльпан. Чотири кольори: бузковий, рожевий, жовтий і білий. Стільки тюльпанів в парку вперше висадили. Я 40 років працюю в "зеленбуді", такої маси тюльпанів тут не було. У наступному році ще більше планують", - розповіла Франя.

Тюльпани у Вінниці, фото - Facebook
Тюльпани у Вінниці, фото - Facebook

Вона додає, що попри карантин, людей в парку гуляє багато, а ще більше залазять на середину клумби, щоб сфотографуватися, витоптуючи красу. Таким людям жінка радить ставати поруч з клумбою, і фото від того гірше не стане. Також Франя Ремез розповіла, що поліція лає працівників, що знімають маски, коли працюють, але в них, за словами жінки, абсолютно неможливо працювати, нічим дихати. До речі, після тюльпанів на міських клумбах з'являться агератум і чорнобривці.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Geplaatst door Оксана Пустовит op Zondag 10 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, під Києвом зацвіло поле тюльпанів, неймовірне видовище - цілий океан з квітів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Львів перетворився у Токіо – колір японських вишень зводить з розуму, неймовірна краса.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Львові зацвіла алею Райських яблунь, божественний аромат зводить з розуму.