Літо 2020 року особливе. Через самоізоляцію, у багатьох людей зникає бажання приділяти стільки ж часу догляду за волоссям. Тому багато хто готовий відмовитися від довгого волосся на догоду коротким стрижкам. І дійсно, коротка стрижка вимагає менше догляду, порівняно з довгим волоссям, тому експерти вважають, що саме такі зачіски будуть в тренді цього літа.
На думку фахівців, багато дівчат дійсно не налаштовані зараз доглядати за волоссям так, як це було до карантину. Тому експерти вважають, що більше людей виберуть короткі зачіски без яскраво вираженого проділу. Його не потрібно викреслювати, достатньо лише розчесатися. Крім того, таку зачіску не потрібно довго сушити після миття голови.

Фрея Беха Еріксен


Експерти приводять в приклад стрижку Фреї Бехи Еріксен, яка знялася для лукбука Zara. Потилицю частково залишається відкритим, повністю відкрита шия, але при цьому волосся частково приховує щелепу. Це відмінний варіант як для прямого, так і для хвилястого волосся. Однак така зачіска краще всього підійде для волосся середньої густоти, адже для дуже густих може виникнути проблема некерованого обсягу.

Нагадаємо, ″Перевірили температуру, паспорт і наявність додатка″ - у Борисполі приземлилися українці з Італії.

Як повідомляв портал Знай.ua європейська країна покликала тисячі українських заробітчан –"Не тільки полуниця".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.uа писав, заробітчани ризикують не повернутися в Польщу і не тільки, Україна висунула ультиматум Європі.