Красива і струнка фігура – мрія будь-якої жінки. Однак коли дівчата намагаються втілити цю мрію в реальність, починаються проблеми. Щоб схуднення було ефективним, потрібно знати 6 простих правил, дотримуючись яких, ви зможете домогтися чудового результату.
1. Коли ви просто качаєте прес, спалювання жиру не відбувається. У вас накачаються м'язи, але їх не буде видно через жирового прошарку. Тому потрібно виконувати вправи правильно – при накачуванні преса потрібно втягувати живіт і напружувати м'язи.

Схуднення, скріншот: YouTube
Схуднення, скріншот: YouTube


2. Щоб прибрати жирові відкладення з стегон, краще всього робити махи. Крім того, проти жиру ефективна і розтяжка.
3. Потрібно слідкувати за формою м'язів, інакше ви ризикуєте замість красивої та стрункої фігури отримати фігуру “качка”. Тому тренування потрібно проводити не частіше трьох разів на тиждень. Після кожного тренування робимо розтяжку.

Тренировки с резинкой: джерело:body.com.ua
Тренировки с резинкой: джерело:body.com.ua

4. Після прийому їжі ніколи відразу не можна пити рідину. Питво розбавляє шлунковий сік, а це, в свою чергу, сповільнює травлення. Можете випити води не раніше, ніж через 30 хвилин після прийому їжі.
5. Коли ви їсте, не варто запивати їжу. Крім того, не рекомендується пити і деякий час після прийому їжі. Рідина розбавляє шлунковий сік, що гальмує травлення. Їсти потрібно потроху, але часто – до 5 разів на день.
6. Під час прийому їжі треба добре пережовувати їжу. Це сприяє прискоренню обміну речовин. Чим довше ви пережовуєте, тим менше їжі знадобиться, щоб позбутися від голоду.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше Дієтолог розповіла, як правильно їсти вуглеводи, щоб схуднути

Як повідомляв портал Знай.uа Хочеш ідеальну фігуру? Іди спати! Дієтолог дала рада мрії" всім, хто худне.

Також Знай.ua писав, що Волочкова показала фанатам волохату кицьку.