Через карантин салони краси вже кілька місяців не працюють, тому питання, як доглядати за волоссям, нігтями, шкірою та бровами стає все гостріше. В основному з усім цим дівчата навчилися справлятися самостійно, а от з бровами виникають труднощі, адже зіпсувати форму досить легко, а відростити її – досить складно. А ще складніше йдуть справи з фарбуванням брів. Користувачка соціальної мережі TikTok під ніком Chanelle придумала незвичайний спосіб, який допоможе вийти із цієї ситуації.

Брови, скріншот TikTok

Так, дівчина показала, щоб легко і швидко пофарбувати брови, потрібно всього лише трохи автозасмаги. На відео вона показала, як наносити засіб за допомогою пензлика. Результат перевершив всі її очікування. Дівчина виглядала так, ніби щойно вийшла з салону.

"Перед нанесенням автозагара я злегка скрабую брови, щоб засіб ліг рівніше. А потім наношу його звичайним скошеним пензлем для макіяжу. Я заповнюю їм форму брів, приділяючи особливу увагу проплешинам, де мало волосків, поки засіб діє, пінцетом выдергиваю зайве", – поділилася вона.

Дівчина, скріншот TikTok

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також дівчина зазначила, що тримає автозагар на бровах приблизно 3 години, а "косяки" знімає мицеллярной водою.

Дане відео з шаленою швидкістю набрало популярності в інтернеті. Користувачі TikTok відзначили, що їм дуже подобається результат такого фарбування брів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що дівчина показала себе без макіяжу та втратила свого коханого.

Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів склали топ-5 ефективних масок для волосся.

Також "Знай.ua" писав, як легко доглядати за обличчям за допомогою домашніх засобів.