Як відомо, фантазують абсолютно всі: і жінки, і чоловіки. У одних вони досить безневинні, в інших — дуже відверті. До 97% людей використовують фантазії для швидкого розігріву під час прелюдії. Але не варто забувати, що фантазія — всього лише фантазія, а не заклик до дії.

Топ жіночих сексуальних фантазій

1. Секс утрьох

Мрії про секс з двома чоловіками — чудово розбурхує нерви та збуджує багатьох (до 57%) жінок. У звичайному житті всіх оточує безліч заборон і правил, які нав'язані з дитинства. Ось і хочеться їх порушувати та бути зухвалою.

2. БДСМ

Існує різна ступінь підкорення: від легкого зв'язування до жорсткого бандажу. Перебування у повній владі партнера, який на свій розсуд може бути ласкавим або досить жорстким, — ласа фантазія багатьох жінок.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Секс-фантазії, pxhere

3. Секс з незнайомцем

Випадкова зустріч, секс в готелі та розставання по-англійськи — дуже збуджує. І знову коріння таких фантазій зростають від суспільних заборон і правил. Подібні пригоди підтверджують жіночу сексуальну привабливість.

4. Секс у громадському місці

Алея в парку, балкон, примірочна, диванчик у кінотеатрі, ліфт, громадський транспорт тощо - ще одна популярна фантазія. Можливість бути поміченою — адреналінова гірка для оргазму.

5. Секс з жінкою

Ця тема для багатьох, як і раніше, спокуслива та гаряча. Зрозуміти такі фантазії легко — іноді здається, що лише жінка може зрозуміти жінку.

Секс-фантазії, pxhere

Топ чоловічих сексуальних фантазій

Цікаво, що фантазії чоловіків і жінок відрізняються. Фантазії чоловіків набагато простіше жіночих і завжди мають емоційне забарвлення. Основа їх мрій — неймовірна сексуальність.

1. Секс з певною людиною

Фантазії чоловіків конкретні — у своїх мріях вони часто представляють певну людину. Це може бути якась знайома жінка або зірка шоу-бізнесу.

2. Секс утрьох

Один чоловік, дві жінки - ще одна популярна фантазія, що розбурхує уяву чоловіків.

3. Вільні відносини

До 79% чоловіків у мріях представляють вільні стосунки з постійною зміною партнерок, а до 58% - хотіли б бачити, як інший чоловік займається статевим актом з їх партнеркою.

Секс-фантазії, pxhere

4. Велика груди

Майже 69% чоловіків фантазують про секс з більшогрудою жінкою. Тяга самців до грудей обумовлена еволюцією. Чим більші груди, тим більше дітородного потенціалу.

5. Секс за сценарієм

Багато чоловіків фантазують про те, щоб жінка в ліжку повністю ними управляла. Особливо схильні до цього "мачо" з категорії домінуючих. Їм хочеться, щоб жінка повністю розпоряджалася їх тілом. Це потреба переконатися у власній привабливості і чарівності.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як отримати справжню насолоду від близькості з партнером.

Як повідомляв портал "Знай.ua", відсутність сексу таїть в собі велику небезпеку.

Також "Знай.ua" писав, які фобії заважають чоловікам у сексі.