Давньокитайське мистецтво фен-шуй вчить, як опановувати енергію та направляти її потрібним чином. Зазвичай, фен-шуй асоціюється з упорядкуванням дому, однак своє застосування воно знаходить в різних сферах. У тому числі, фен-шуй може дати і поради у гардеробі, оскільки деякі речі несуть за собою енергію бідності, нездоров'я і невезіння, тож їх необхідно викинути з гардероба. Позитивна ж енергія, спрямована правильним одягом, допомагає тримати під контролем фізичне і психологічне здоров'я.

Про це пише ChelTV.

Старий, зношений чи розтягнутий одяг

Рвані джинси, Сайт Все про одяг
Рвані джинси, Сайт Все про одяг

Такі речі мають негативною енергією: залучають бідність, проблеми з фінансами, конфлікти на роботі, невдачі. Хоча вони зручні і практичні, вам доведеться про них забути. Ви думали, що бідні люди носять поганий одяг тому, що в них нема грошей? Фен-шуй тут навчає нас - вони тому й не мають грошей, що носять поганий одяг!

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Тваринний принт

Фен-шуй засуджує тваринні принти. Предмети одягу, на яких зображені дикі або отруйні тварини - леви, леопарди або змії, роблять володаря напруженим, агресивним, неспокійним. А ось рослинні мотиви, квіти приносять спокій і гармонію.

Одяг в смужку

Смуги можуть деструктивно впливати на самопочуття і розумові здібності людини. Фахівці відзначають, лінії на одязі перетинають енергетичні зони і тим самим порушують гармонію в тілі. Особливо якщо «матроска» яскрава, наприклад, поєднання чорного і оранжевого.

Асиметрія

Фен-шуй радить уникати речей з вираженою асиметрією. Вони порушують енергетичний баланс в тілі. А людина в асиметричному одязі буде відчувати себе напружено і знервовано, або навіть нашкодить своєму здоров'ю.

І запам'ятайте золоте правило фен-шуй: купувати одяг для себе і близьких потрібно тільки в хорошому настрої.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ці 8 речей руйнують ваш шлюб: суворі заборони по фен-шуй, які багато хто порушує.

Як повідомляв портал Знай.ua, Експерт з фен-шуй розповіла, як здобути сімейне щастя.

Також Знай.ua писав, Залишитеся самотніми і вбогими: які кімнатні рослини зламають ваше життя.