Зовсім випадкова покупка виявилася вдалим придбанням і приємним сюрпризом. Хлопець навіть вирішив доплатити. Молодий чоловік на ім'я Коля давно не ходив на ринок, але йому довелося туди піти, щоб придбати саджанці для саду.

Проходячи поміж рядів, він побачив бабусю, при погляді на яку серце стискалося. Одягнена вона була в дуже старі речі, на голові пошарпана хустка. Біля її ніг лежали якісь речі, принесені з дому на продаж, а поруч стояла коробка. Микола зупинився і заглянув у неї, там лежало плямисте щеня. Про цю історію Микола написав в одній із соціальних мереж.

Бабуся. фото: tltgorod
Бабуся. фото: tltgorod

"Продається?" — запитав він у бабусі. "Так, синку, 200 гривень, бери, не пожалкуєш", — відповіла старенька. Чоловік приїхав не за собакою, але він не зміг пройти повз… Тим більше, що собака був дуже милим і блакитнооким. А 200 гривень для Миколи не така вже велика сума, щоб не пожертвувати її на хліб бідній старенькій.

Австралійська вівчарка, фото: tltgorod
Австралійська вівчарка, фото: tltgorod

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Чоловік забрав пса, і вони вирушили додому. Малюк отримав кличку Рекс, тиждень він освоювався в новому будинку. Микола поселив його в хаті, щоб він звик. Через якийсь час, коли щеня підросте, Микола планує зробити йому хороший вольєр і теплу будку. Але спочатку потрібно було показати Рекса ветеринару і зробити необхідні щеплення.

Австралійська вівчарка, фото: tltgorod
Австралійська вівчарка, фото: tltgorod

Після візиту до клініки, Микола відправився просто на ринок, він розшукав ту стареньку і дав їй 4 тисячі гривень. Бабуся запитала: "за що, синку?". А він відповів: "Це Вам на хліб, не потрібно більше тут стояти. У мене тільки одне питання: де ви взяли того плямистого цуценя?". І старенька відповіла, що він прибився до її будинку, прогодувати вона його не могла, тому вирішила продати. І цуценяті буде добре і їй зайва копійка.

Вся справа в тому, що ветеринар, оглянувши Рекса, сказав, що це зовсім не дворняжка, а щеня австралійської вівчарки. А коштують вони від 7 до 20 тисяч гривень. Таку суму він не зміг дати бабусі, але і 200 гривень було замало за породисту собаку. Звідки взявся цей пес біля будинку старенької — незрозуміло. Це досить рідкісна порода собак. Можливо, Рекс не чистокровна австралійська вівчарка? Тому її викинули? Це вже ніхто не дізнається, зате у Миколи росте дуже красивий, блакитноокий пес!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, хаскі-співак став зіркою соцмереж, тільки подивіться на цього музиканта.

Як повідомляв Знай.uа дружба на все життя – старий лис приручила собаку і змусив його полювати.

Знай.uа писав, під Харковом шкуродери пускають беззахисних малят "шашлик".