Відомий драматург Олександр Дюма писав свої шедеври, відтворюючи реальні події із життя. Звичайно ж, драматург любив прикрасити і змінити деякі деталі, однак їх суть все ж залишалася колишньою.

Читайте Знай в Google News!

Історія про підвіски королеви з "Трьох мушкетерів"

Історія кохання Анни Австрійської і герцога Бекінгема була більш трагічною і дивною насправді.

Шлюб Анни і Людовика XIII не був щасливим, адже вони одружилися в 14 років. Дівчина вважала, що принаймні так її життя буде забезпеченим. Кардинал Рішельє бачив, що Анна не любить чоловіка, тому завжди намагався розважати її.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Коли до Франції приїхав герцог Бекінгем для сватання свого кращого друга, історія заграла новими барвами. Він був повною протилежністю Людовика, тому Анна, та й сам гість, з першого погляду прикипіли один до одного. Якось на таємній прогулянці герцог несподівано обійняв королеву, повалив її на землю, а Австрійська крикнула. Але не через біль або небажання обіймів - вона просто не припускала, що це може статися.

Три мушкетери, фото: youtube
Три мушкетери, фото: youtube

Анна пролила чимало сліз, думала, що ніколи не зможе побачити свого коханого. Королева подарувала свої підвіски Бекінгему на прощання. Правда, вони все ж змогли знайти спосіб продовжити зустрічі. Герцог почав носити їх сам, поки на одному з балів аксесуари не зрізала закохана в нього дівчина.

Три мушкетери, фото: youtube
Три мушкетери, фото: youtube

Три мушкетери, фото: youtube
Три мушкетери, фото: youtube

Вона знала про його роман з королевою, та й сам Рішельє не був проти використовувати ті самі підвіски проти королеви, показавши їх обдуреному королю. Згідно з однією з версій, Бекінгем вчасно помітив пропажу, наказав закрити всі англійські порти і в терміновому порядку зробити такі ж підвіски, щоб повернути їх Ганні і уникнути викриття.

Сам герцог ніколи не користувався повагою і любов'ю підлеглих, його вбили звичайним ножем в ході "священної війни", яку почав сам Бекінгем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Павло Зібров розповів про подарунки на весілля і приватному виступі в Монте-Карло.

Як повідомляв Знай. ua, Лізу Боярську накрила хвиля критики після зізнань батька.

Також Знай. ua писав, що колишній Заворотнюк позбувся даху над головою.