Лінні - літня блогерка з Канади, яка спочатку боролася з сивиною на волоссі, але згодом вирішила постригти фарбовану довжину і залишити природну сивину. Вона навчилась вкладати своє сиве волосся ідеально. ВОно має здоровий і блискучий вигляд, Лінні навчилася правильно за ними доглядати. Тепер вона створила свій блог в Іnstagram і вчить правилам догляду за сивим волоссям.

Блогерша ділиться з фолловерами унікальними секретами, які вона винайшла шляхом проб і помилок на власному досвіді. Жінка в один момент вона зрозуміла, що сиве волосся також можуть бути сяючими і гладким. Вона каже, Якщо Андерсону Куперу це вдається, то всі також зможуть.

Читайте Знай в Google News!

Як доглядати за сивим волоссям
Стрижіть волосся. Неважливо, яку ви вибрали стрижку: довгу або коротку, кінці волосся слід регулярно підстригати.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Хороша стрижка і модна зачіска – запорука привабливого вигляду будь шевелюри. Lynnie V каже, що коли у неї ідеальна стрижка, то вона впевнено може випрямляти волосся і створювати кучері.

Визначте текстуру волосся. Коли волосся втрачає меланін, то пігмент зменшується, а пасма стають безбарвними, тобто сіро-білими. Ця зміна кольору також впливає на текстуру волосся. Зазвичай, коли воно сивіє, то волосся стає товстішим. Це слід знати, щоб вибрати правильні засоби по догляду за волоссям.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям розповіли, які дні у червні будуть сприятливими для походу до перукаря.

Як повідомляв портал Знай.ua, перед весіллям жінка страждала від облисіння, смілива перукарка перетворила її на красуню.

Також Знай.ua писав, що знайдено аромат, який допоможе в боротьбі з облисінням.