Химерне порося-мутант було названо знаком удачі онлайн-оракулами після того, як воно народилося зі «слоноподібним» хоботом на лобі, що шокувало його власника, і не тільки.

Відповідну інформацію надали на порталі "DailyStar"

Істота народилася в п'ятницю в посліді з 12 поросят на острові Негрос на Філіппінах, але цей новонароджений відрізнявся від своїх братів і сестер тим, що у нього на лобі був хобот.

На фотографіях цієї істоти було видно довгий, схожий на хобот, придаток дивної тварини, що виступає з чола, крім звичайної свинячої морди.

Свиня вважалася талісманом на удачу (Зображення Pen News-Dailyn Desabille)
Свиня вважалася талісманом на удачу (Зображення Pen News-Dailyn Desabille)

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Дейлін Делада Десабілль, власниця матері поросят, була вражена, побачивши цю істоту.

"Ми всі були шоковані тим, що він мав таке обличчя. Він схожий на слона з хоботом на лобі, два його очі розташовані близько один до одного, а ноги великі, як у слона", - сказала вона.

Люди онлайн сказали, що свиня може принести удачу
Люди онлайн сказали, що свиня може принести удачу

Однак не всі співчували поросяті — після того, як Дейлін поділилася фотографіями звірка в мережі, люди почали відгукуватися про те, що це може принести їй успіх.

Вона додала: "Кажуть, це удача через дивну особу порося".

Однак самому поросяті не так пощастило, він вижив лише через 30 хвилин після народження, перш ніж помер, і Дейлін поховав його.

Дивна свиня здивувала мережу (Зображення Pen News-Dailyn Desabille)
Дивна свиня здивувала мережу (Зображення Pen News-Dailyn Desabille)

"Він помер, тому що він не міг нормально дихати", - пояснила Дейлін.

Як раніше повідомляв портал "Знай", ультрарідка двоголова корова налякала місцевих мешканців.

Нагадаємо, козеня Сімба народилося з 50-сантиметровими вухами.