Телекомпанія BBC оголосила про значні зміни у розкладі після звістки про смерть королеви Єлизавети II у четвер (8 вересня).

Відповідну інформацію надали на порталі «DailyStar»

У четвер вдень Букінгемський палац оголосив про смерть Її Королівської Високості, яка померла в замку Балморал у віці 96 років.

Великобританія вступила в період національної жалоби, яка триватиме до дня її державного похорону.

В результаті багато національних телеканалів скасували свої заплановані графіки, а BBC тепер віддає пріоритет безперервному висвітленню та спеціальним документальним фільмам після 70-річного правління Її Величності.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Королева Великобританії Єлизавета ІІ. Фото: скріншот Youtube
Королева Великобританії Єлизавета ІІ. Фото: скріншот Youtube

Зміни в розкладі програм включають три спеціальні випуски BBC News, присвячених покійній королеві, протягом дня на додаток до подальшого освітлення BBC News.

Розважальні шоу були перенесені на BBC Two, тоді як країна оплакує втрату свого монарха, який правив найдовше.

BBC також підтвердила, що цього вечора не буде рекламних пауз у репортажах основного каналу.

Пізніше того дня, коли її оточували багато членів її найближчих родичів, Букінгемський палац опублікував заяву, яка підтверджує її смерть.

Єлизавета II, фото: скріншот з відео
Єлизавета II, фото: скріншот з відео

У ній йшлося: «Королева мирно померла в Балморалі сьогодні вдень. Король і королева-консорт залишаться в Балморалі сьогодні ввечері і повернуться до Лондона завтра».

В інших місцях сердечні та емоційні данини покійному монарху та скорботній королівській сім'ї заповнили соціальні мережі від світових знаменитостей до ведмежа Паддінгтона, який просто написав: «Дякую, мем, за все».

Твіт її пухнастого друга слідує за сером Елтоном Джоном, Стівеном Фраєм і жінкою Хелен Міррен, які віддали шану королеві.

Як раніше повідомляв портал "Знай", двійник Меган Маркл уразив мережу.

Нагадаємо, принц Гаррі та Вільям на межі дикої сутички.