Ці природні очищувачі зроблять вас щасливішими

Природа подарувала людям масу продуктів, які здатні очистити організм набагато краще будь-яких ліків і при цьому абсолютно нешкідливі.

Цю інформацію повідомляє naget.ru.

Часто, у спробах очистити організм, люди впадають у крайнощі. Вони можуть літрами пити масла, лимонний сік та інші препарати, а в підсумку хворіти ще сильніше і частіше.

Якщо ви будете харчуватися цими натуральними продуктами, ваш організм завжди буде чистим і здоровим.

Білокачанна капуста

Популярні новини зараз

Відмовився від громадянської панахиди, сам ніс труну на плечах: Бондарчук дивно повівся на похороні матері

Поки Тарзан зраджував Корольовій, її колишній ощасливив одразу двох дівчаток

У львів'ян відберуть автівки на дизелі

У центрі Києва батько гуляв з мертвим сином у візку: не помітив

Показати ще

Звичайна капуста переполненна харчовими волокнами, що зв'язують важкі метали і виводять токсини з кишечника. Крім того, в ній повно органічних кислот, які позитивно впливають на травлення і стабілізують мікрофлору. Але найголовніше - рідкісний вітамін U, який входить до її складу. Він "вбиває" небезпечні речовини, бере участь у синтезі вітамінів і навіть загоює виразки.

ВЖИВАННЯ: можна їсти свіжу і квашену, або навіть у вигляді соку.

Червоний буряк

Його заслужено можна назвати "чистильником" організму №1. По-перше, у складі буряків — клітковина, мідь, фосфор, вітамін С і цілий ряд корисних кислот, які покращують травлення і вбиває гнильні бактерії в кишечнику. По-друге, в його склад входить ліпотропна речовина "бетаїн", яка стимулює печінку краще позбавлятися від токсинів. А, по-третє, буряк сприяє омолодженню організму за рахунок фолієвої кислоти (створюється більше нових клітин) і кварцу (поліпшується стан шкіри, волосся і нігтів).

ВЖИВАННЯ: можна їсти відвареним, можна в борщі; салати або соки будуть також корисними

Часник

В одному зубчике часнику міститься більше 400 корисних компонентів. Вони сприяють очищенню судин, зменшують рівень холестерину в крові і вбивають причину раку мозку — клітини мільтиформної гліобластоми! Компоненти часнику знищують причину виразки шлунка — хелікобактер! А ще часник вбиває глистів, дифтерійну та туберкульозну паличку.

ВЖИВАННЯ: найкраще свіжим або в подрібненому стані.

Ріпчаста цибуля

Найважливіше у цибулі — фітонциди, які зберігаються в ефірних маслах. Вони за секунду можуть вбити більшість бактерій і грибків. Цибуля допомагає поліпшити травлення і засвоєння поживних речовин, і навіть покращує апетит. Вона вміщує велику кількість сірки, яка знешкоджує і знищує "все шкідливе".

ВЖИВАННЯ: свіжим, в салаті або у вигляді настоянки на спирту і косметичної маски (від прищів і вугрів).

Яблука

Завдяки пектину і клітковині, яка не "зв'язує" шлаки і токсини, яблука виступають стабілізаторами роботи всієї харчової системи. Вони покращують апетит, допомагають виробленню шлункового соку, позбавляють від запорів. Також, яблука знищують збудників вірусів грипу А, дизентерії, золотистого стафілокока.

ВЖИВАННЯ: їсти яблука краще в свіжому вигляді та обов'язково зі шкіркою, можна також у вигляді соку і тертої «кашки», у вигляді компоту

Авокадо

На жаль, багато хто досі не знайомий з властивостями цього "південного" фрукта, і дуже даремно. Авокадо включає в себе чудову речовину "глютатіон", який блокує безліч небезпечних канцерогенів при цьому "розвантажуючи" печінку. Також, авокадо стабілізує рівень холестерину в крові, допомагає травленню, забезпечує організм киснем.

ВЖИВАННЯ: зазвичай його їдять свіжим, як сухофрукт або "масло"

Журавлина

Журавлина, можливо, один з найсильніших "природних" антибіотиків та противірусних засобів! Журавлина очищає сечовий міхур та шляхи від небезпечних бактерій. Що не менш важливо - журавлина допомагає боротися з утворенням ракових клітин, а також чистить тромби і бляшки в судинах.

ВЖИВАННЯ: журавлину їдять свіжою, з цукром або у вигляді морсу, соку чи варення.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, як нас дурять виробники продуктів.