Цей рецепт дуже легкий у приготуванні, та ще й зручний, адже для нього можна використовувати звичайні несолоні крекери.
Отже, давайте приготуємо дуже смачний десерт з печива в італійському стилі. До його складу не входять сирі яйця і алкоголь, як у класичному рецепті.

Тірамісу з печива
Інгредієнти:

Вершковий сир – 325 р
Крекери – 100-150 г
Вершки 35% або сметана – 100 мл
Цукрова пудра – 2 ст. л.
Згущене молоко з кавою – 2 ст. л.
Кава – 50 мл
Тертий шоколад – 50 г

Рецепт приготування:

1. Вершковий сир змішайте зі згущеним молоком.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

2. Охолоджені вершки або сметану збийте з цукровою пудрою.

3. З'єднайте вершкову і сирну маси, тільки поспішаючи

4. Печиво занурте в каві і викладіть на дно підходящої посуду. Зверху розподіліть частину сирної маси. Повторити шари кілька разів. Крем повинен бути зверху

5. Готовий десерт посипте шоколадом, предватирельно натерши його та відправте в холодильник на пару годин.

Дізнайтеся також популярний рецепт класичного десерту:

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що згідно з старовинними рецептами великодні паски готуються протягом кількох годин. Раніше господині прокидалися дуже рано, близько четвертої ранку, а деякі навіть готували паски всю ніч з п'ятниці на суботу. Тісто для паски обов'язково повинно підійти кілька разів, не потрібно скупитися і на його вимішування. Під час замісу господині читали молитву. У наш час такі ритуали здаються зайвими, але варто пам'ятати, що всі клопоти покликані очистити дух перед Світлим Воскресінням, щоб зробити свято ще добрішим і щасливішим. Традиційні рецепти великодніх пасок розраховані на заміс великого обсягу тесту, так як розраховували на велику сім'ю. Ще кілька пасок на подарунки родичам і друзям, церкву, збереження протягом року під іконами і так далі.