Хочете приготувати що-небудь просте і вишукане одночасно? Три простих соусу для макаронів, спагеті або рису допоможуть внести різноманітність в раціон.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяГотуються вони дуже швидко - всього 20 хвилин і смачний обід або вечеря готовий!
Продукти та їх приблизну кількість:
"Курочка в вершках"
Куряче філе 150 г
Одна невелика цибулина
Один помідор
2 зубчики часнику
Болгарський перець -1 маленький або ½ великого
Вершки не менше 20% (вершки повинні бути теплими, тоді вони не згорнуться)
Прованські трави
Сіль
Вершкове масло
Соус "Болоньєзе" - ледачий
Фарш (свинина+яловичина) 300 г
Одна невелика цибулина
2 зубчики часнику
Олія оливкова (або соняшникове)
Томатний соус (будь-який, який вам подобається) 1 банку – 350-400 г
Сіль, спеції за смаком (орегано, базилік)
Якщо соус виходить дуже густий, можна додати трохи води або червоного сухого вина.
Сир Пармезан або будь-який інший сир
Соус "Карбонара" на вершках
Бекон – 250 г
2 зубчики часнику
Олія оливкова (або соняшникове) – 1-2 ст. л.
Три жовтка
Вершки не менше 20% жирності – 200 мл
Пармезан 50 г
Сіль (якщо бекон солоний, солити соус не потрібно)
Перець
400 г спагетті
Рецепт спагетті "Аль денте"
На 100 г пасти – 10 грам солі і 1 л води.
Спочатку потрібно закип'ятити воду у великій каструлі, потім додати сіль і макарони. Кілька раз добре перемішати, щоб вони не злиплися, і варити до готовності. За 1-2 хвилини до передбачуваної готовності макарони потрібно пробувати на зуб. Як тільки вони здадуться трохи недовареними (вони повинні бути м'якими, але пружними), відкинути на сито і злити воду. Промивати макарони не потрібно.
Навіть якщо ви з задоволенням відвідує спортивні тренування і слідкуйте за фігурою, повноцінного ефекту без правильного харчування не досягти. Найбільша проблема – приготувати страву, якою можна насититися і одночасно обійтися без зайвих калорій.
Дивіться сюжет про приготування
Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", вдалий день залежить від сніданку.