Як повідомляє Clutch.ua вважається, що свіжовичавлений апельсиновий фреш ідеально підходить для початку робочого дня, і дасть фору каві. Часто апельсиновий сік - символ здорового способу життя. Дійсно, свіжий, підбадьорливий напій заряджає енергією, але тільки на пару годин. Як же не заснути далі?
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСік і цедра одного апельсина
Простий натуральний йогурт або нульовий сир (або тофу) — 100 г
Лляного масла (масла виноградних кісточок, оливкова першого віджиму) — 1 ч. ложка
Горіхово-злакова суміш — 2 ст. ложка
Гранола — 1-2 ст. ложка
Кубики льоду за бажанням
-З апельсина зняти цедру спеціальною теркою, потім почистити і прибрати грубі білі плівки.
-Викласти м'якоть і цедру в блендер, додати йогурт (творог), орєхово-злакову суміш, мед, масло. Прокрутити до гладкості.
-Відразу вилити в склянку і додати гранолу.
Артишоки – суперфуд, який особливо корисний для печінки і жовчного міхура. Багато дієтологів стверджують, що ці рослини містять безцінний антиоксидант глутатіон, який сприяє природному детоксу організму і протистоїть старінню.