Винний експерт стверджує, що комбінація сира і вина, всупереч усталеному стереотипу, насправді несумісна.

Вся справа в тому, що для насолоди кожним продуктом окремо, доведеться відмовитися від одного з них. Червоне вино блокує практично всі смакові відчуття, які цінителю може розкрити сир.

"У сирі міститься досить високий коефіцієнт кислотності. Особливо це спостерігається в козячих, овечих і твердих сирах. Якщо їх змішати з червоним вином, то кислотність та вплив алкоголю на організм лише посилитися, але естетичної і смакової насолоди не відбудеться", - зазначає винний експерт.

На його думку, один з небагатьох продуктів, прекрасно сумісний з червоним вином, це червоне м'ясо. Біле вино краще всього поєднується з рибою та м'ясом птиці. Проте, стверджує експерт, кожен може вибирати все для себе персонально, адже у багатьох людей смакові відчуття можуть істотно відрізнятися один від одного.

"Такі сорти вина, як Піно Нуар ідеально поєднувати з більш легкими і делікатними смаками, а білі вина витримують і більш важкий смак", - стверджує експерт.

Різні сомельє також відзначають, що шампанське, насправді, також не кращий вибір для сиру, адже з ним чудово заходить яловичий стейк або страви подібного роду.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", виробник безалкогольних напоїв Coca-Cola вперше за 125 років існування випустив алкогольний напій.

Він з'явився в магазинах Японії в понеділок, 28 травня, повідомляє BBC. Напій випускається тільки з лимонним смаком, його фортеця варіюється від 3% до 7%.

Повідомляється, що запуск націлений на молодих споживачів, особливо на жінок.

Нагадаємо, cезон полуниці зараз у самому розпалі: її продають на кожному розі, будь-якого розміру та солодкості. Вона не тільки низькокалорійна, але ще й чудово впливає на імунітет, травлення, рівень цукру. Також ця чудо-ягідка допоможе залишатися красивою і квітучою. Дізнайтеся, чому поїдання полуниці і маски з неї можна порівняти з походом в ЅРА.