До Нового року лишається все менше часу, і якщо ви досі у пошуках ідеальних варіантів страв до святкового столу, пропонуємо найпростіший та досить економний рецепт салату.

Саме "Гранатовий браслет" завжди користується популярністю серед господинь, тому що скуштувавши його бодай раз, гості будуть випитувати у вас секрет приготування ще довго, повідомляє Clutch.

Вам знадобиться:

300 г курячого філе

Популярні новини зараз
Вийдуть на пенсію навіть без робочого стажу: кому з українок доступний несподіваний привілей Пенсіонерів ощасливлять допомогою: заплатять по 4000 гривень У всіх областях України: ТЦК запровадили важливі нововведення для військовозобов'язаних Велике місто може опинитися в напівоточенні: українцям загрожують серйозні бомбардування
Показати ще

300 г картоплі

50 г волоських горіхів

майонез

150 г цибулі

300 г буряка

1 великий гранат

Сіль

Рецепт приготування:

Відваріть куряче філе, картоплю та буряк. Зніміть шкірку і зачекайте, доки охолоне. Почистіть та дрібно наріжте цибулю, смажте її на повільному вогні до утворення золотистої скоринки.

Буряк натріть на дрібній тертці, а горіхи подрібніть у блендері. Якщо його немає, просто поріжте ножем, змішайте із буряком та додайте трохи солі. Натріть картоплю, очистіть гранат, діставши окремо зерна. У центр пласкої за формою тарілки поставте стакан, навколо нього викладіть картоплю та змажте зверху майонезом. Потім викладіть філе із цибулею, покривши шаром майонезу ще раз.

У третій шар – буряк із горіхами, а на верхній – гранат, зерна викладайте щільно і обережно, а потім повільно приберіть стакан. Ваш святковий салат готовий, нехай смакує!

Дивіться: як готувати салат "Гранатовий браслет"

Як повідомляв портал "Знай.ua", кухарі розкрили секрет ідеальної італійської випічки.