З'їзд так званої "громадсько-експертної ради Севастополя" зірвався через гімн Росії, в якому країну назвали "божевільною". Про це пише видання Апостроф.

Під час виконання російського гімну на екрані з'явився його спотворений текст. Зокрема, у фразі "Росія — священна наша держава" слово "священна" було замінено на "божевільна". Крім цього, музика супроводжувалась викривленими та розтягнутими звуками.

Читати також: Російський блогер показав справжнє пекло в Криму (фото)

У виданні зазначили, що це могла бути як і навмисне спланована провокація, так і звичайна неуважність оператора, який міг за кілька хвилин до зїзду скачати текст із Інтернету і просто не перевірити його.

В той же час, силові служби РФ поспішили відкрити за цим фактом кримінальне провадженні і вже приступили до розслідування.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Як відомо, образа гімну або прапора Росії є злочином, за який наступає кримінальна відповідальність.